Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PNL o cheamă din nou, în aprilie, în faţa Parlamentului, pe Viorica Dăncilă, premierul României, pentru a da explicaţii cu privire la modificările aduse legilor Justiţiei, a anunţat miercuri liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, care a precizat că prim-ministrul trebuie ''să spună de ce acest Guvern merge mai departe cu apărarea corupţilor, cu protejarea vinovaţilor, cu umilirea persoanelor cinstite''.

"PNL o cheamă din nou în faţa Parlamentului pe Viorica Dăncilă. Am înregistrat astăzi o nouă solicitare de audiere a primului-ministru în Parlamentul României, la începutul lunii aprilie, întrucât dezmăţul pe Justiţie trebuie oprit. Legile Justiţiei au fost modificate samavolnic în Parlament, favorizând graţierea corupţilor. Însă samavolnicia a fost dusă la extrem prin ordonanţe de urgenţă şi, în felul acesta, asistăm astăzi la rejudecări ale unor dosare-cheie privind corupţi de nivel înalt. De asemenea, asistăm, cel mai probabil, la o avalanşă de achitări ale unor persoane acuzate deja pentru corupţie, iar magistraţii sunt umiliţi. Astăzi Parlamentul a făcut zid în faţa lui Tudorel Toader, omul care a îngenuncheat sistemul de justiţie", a afirmat Turcan, după ce moţiunea pe Justiţie a fost respinsă de Camera Deputaţilor.

Integral pe AgerpresComentarii

Bai ”oaie cu cabină” Tu, la tine acasă, dacă încerci să așezi cina, iar copilașii trag de fața de masă, reușești să așezi masa de seară? Așa și la guvernarea acestei țări, unii încearcă să administreze țara iar voi, ANARHIȘTII DIN OPOZIȚIE, stricați, dărămați, criticați, dar de construit, ......”ioc”!

20 martie 2019 18:38

Lute Muiere dezmat ,probabil se refera la salariile si pensiile nesimtite ,poate la altceva ai vrut sa te referi!!!

20 martie 2019 16:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.