Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a afirmat, miercuri, după ședința cu reprezentanții băncilor, că intenţionează să candideze la alegerile prezidențiale în anii care urmează.

„Important este că am spus acest lucru, pe care mulți nu-l declară. Dacă ești politician și nu vrei să fii ipocrit cum din păcate este marea parte a clasei politice de astăzi, spui, și este normal să aspiri, este normal să te gândești la mai multe funcții mai înalte dacă crezi că vrei să faci bine pentru această țară”, a precizat Teodorovici.

„Suntem oameni, dincolo de a fi membrii de partid, avem dreptul să ne exprimăm opinia. Ar fi bine ca oamenii care se uită la noi să vadă în politicieni oameni care spun ceea ce gândesc, care nu au nimic de ascuns (...). Cred că România ar avea mari șanse cu un astfel de președinte”, a mai adăugat acesta.


Comentarii

Lazar Jegule tu care arunci cu jigniri in Parlament, visezi sa fii Presedintele Romaniei ? Cu ce am gresit noi ca popor ca un arogant care se crede si frumos sa ne reprezinte.

20 martie 2019 14:29

Mania (si iluzia) grandorii Prostul paca nu-i destul daca nu-i si fudul. Un papagal de doi lei, arogant si pus pe harta. Ce-ar avea oare Romania de castigat cu un asemenea presedinte? Cam ce a avut si Italia de castigat cu Berlusconi (ala a fost prim-ministru, dar cam de acelasi profil).

20 martie 2019 13:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.