Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După turneul de la Indian Wells, crema tenisului, masculin şi feminin, s-a mutat pe partea cealaltă a Americii, în Florida.

Turneul de la Miami, care începe azi, este de acelaşi calibru cu cel precedent, dar ceva mai recent, iar anul acesta va avea parte de o arenă nouă, de 14.000 de locuri. Miami Open, partea a doua a “Sunshine Double”, cum sunt numite turneele Americii, n-a fost câştigat de niciun sportiv din România. Simona Halep a jucat semifinala în 2015, unde a fost învinsă de Serena Williams, care este stăpâna acestei competiţii, cu opt titluri cucerite, din zece finale disputate. La masculin, tenisul românesc a contat prea puţin, cu siguranţă şi pentru că turneul este înfiinţat în 1985, când Ilie Năstase, cel mai bun tenismen al României din toate timpurile, era în ultimul sezon al carierei sale profesioniste.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.