Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Lucrăm deja intens la asta, analizăm datele, variantele, partea legală. Eu sunt aproape hotărât să convoc referendum pentru data de 26 mai, când avem alegeri europarlamentare", a spus şeful statului, la dezbaterea "Preşedinte sau cetăţean/om politic şi societate civilă", organizată în cadrul Festivalului internaţional de film documentar şi drepturile omului de One World România.

"S-a vorbit mult despre referendum și am spus că lucrurile trebuie evaluate din multe puncte de vedere. Stiți că voința este una și putința este alta. Discuția a revenit și nu a revenit întâmplător. Am primit o lege care clarifica anumite aspecte tehnice, printre care pesediștii introduseseră un paragraf că odată cu europarlamentarele nu se poate organiza nimic altceva. Mi s-a părut suspect de aceea am contestat la CCR. Curtea mi-a dat dreptate. Am început să analizez cum ar fi dacă aș convoca un referendum fix pentru data alegerilor europarlamentare. La început am fost puțin entuziaști. Lucrăm la asta intens, analizăm datele, variantele. Eu sunt aproape hotărât să convoc referendum pentru 26 mai. Un referendum nu poate să producă o lege, dar poate să exprime atitudinea nației și asta vreau. Îmi doresc ca națiunea română să spună clar dacă mai poate să tolereze corupția și corupții sau trebuie să tragem o linie și să spunem stop”, a declarat Iohannis.


Comentarii

Ion Georgescu Marea tragedie a țării anul ăsta este că PSD-ismul n-are candidat eligibil in alegerile prezidențiale....Dragnea, Infractorul Condamnat...acum și beteag....cel ce l-a supt juna blondină facînd adulter de cînd era însurat și pleca cu ea în Brazilia....saracuțu, de atîta supt s-a ridicat pe maduva spinarii și l-a afectat la nervu șciatic....Oricum are 5 sau 6 % intenție de vot....Așa că Iohannis v-a defila către al 2-lea mandat....Este inteligent, prezentabil, elegant, sănătos și sportman,nobil, cunoscator a mai multor limbi străine, agreat de mai marii lumii....Pe cînd Dragnea este pus la colț și huiduit și de ai lui socialiști europeni (Vezi ce s-a întîmplat la Madrid)....Păi ce, noi romanii avem nevoie de un Președinte ținut la colț și neagreat de cancelariile străine ???....Să ne înjosescă toți în lume și-n Europa !...

21 martie 2019 8:59

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Ah, câ imi place s-ob iau in arianus!

20 martie 2019 19:14

Lute Si la ce ajuta si ce sa intrebi ,cine vrea coruptie ?Nimeni, dar ei merg inainte sub obladuirea celui mai" necorupt ".Circ ,circ ,circ !!

20 martie 2019 12:34

Johann Esti aproape sa te caci pe tine gogomanule! Deja puti a prost... Daca te mai si caci, la azil nene!!!!

20 martie 2019 12:16

Ecce Kurrupt Sunt aproape hotărât, adică în proporție covârșitoare de 8,333 procente. Mai strâng din buci încă o dată și ejaculez, pardon semnez pe decretul prezidențial. O să pun tuturor românilor această întrebucere odată cu alegerile eurovizionare: "Doriți să urcați pe scenă sub rochia lui Konchita Wurst și să cântați la flautul care nu se aude alături de mine?" Da sau Nu? Sper să nu stea toți fanaticii acasă cu ușa din dos încuiată ca la lecția cu familia... Ce?! Ecce vorba de Justiție?! Întrebucerea trebuie să nu fie pe românește și se rezolvă și asta. De exemplu oricum altfel decât: "Doriți ca Inchiziția să aibă dreptul să vă spargă ușa din dos și kuriștii să vă bage o sondă în sfinkter ca să afle adevărul pe care îl ascundeți în fundul kurcubeului?" Da sau Nu?

20 martie 2019 11:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.