Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că la referendumul pentru redefinirea familiei, care a fost organizat anul trecut, românii au dat o lecţie "infatuaţilor care au propagat ura".

"Stat de drept fără drepturile omului nu poate să existe şi trebuie să ne amintim sau să ne reamintim că aceste lucruri sunt statuate şi în Constituţia noastră. Deci nu trebuie să mergem undeva să le căutăm, le avem în Constituţie. Însă cu siguranţă că nu este suficient ca un lucru să fie scris în Constituţie, trebuie şi să fie respectat şi, mai mult, să fie transpus în practică. În această zonă cred că societatea mai are un drum lung de parcurs. Este vorba de acceptare, este vorba de educaţie şi este vorba de toleranţă. Vă amintiţi, când a apărut acea idee cu referendumul, eu, dintr-odată, am devenit inamicul public numărul unu pentru o grămadă de oameni, când am spus că trebuie să fim toleranţi. Şi s-a văzut că, din păcate, am avut dreptate. Cei care au promovat referendumul au fost orice numai toleranţi nu. Dar românii au fost mult deasupra acestui discurs. Au dat o lecţie imensă acestor infatuaţi care au propagat ura şi, pur şi simplu, cum se spune mai popular, i-au tratat cu flit. Dacă vrem să revenim la conceptul acela 'înţelepciunea mulţimii', românii au fost mult deasupra clasei politice, cel puţin a acelei părţi care a promovat agresiv şi cu un discurs bazat de multe ori pe ură şi intoleranţă acel referendum. Românii au demonstrat că sunt un popor deschis, înţeleg şi, la o adică, acţionează cu totul şi cu totul altfel decât se aşteaptă unii politicieni şi unii sociologi", a afirmat Iohannis, la dezbaterea "Preşedinte sau cetăţean/ om politic şi societate civilă", organizată în cadrul Festivalului internaţional de film documentar şi drepturile omului de către One World România.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ion Georgescu Marea tragedie ațării anul ăsta este că PSD-ismul n-are candidat eligibil in alegerile prezidențiale....Dragnea, Infractorul Condamnat...acum și beteag....cel ce l-a supt juna blondină facînd adulter de cînd era însurat și pleca cu ea în Brazilia....saracuțu, de atîta supt s-a ridicat pe maduva spinarii și l-a afectat la nervu șciatic....Oricum are 5 sau 6 % intenție de vot....Așa că Iohannis v-a defila către al 2-lea mandat....Este inteligent, prezentabil, elegant, sănătos și sportman,nobil, cunoscator a mai multor limbi străine, agreat de mai marii lumii....Pe cînd Dragnea este pus la colț și huiduit și de ai lui socialiști europeni (Vezi ce s-a întîmplat la Madrid)....Păi ce, noi romanii avem nevoie de un Președinte ținut la colț și neagreat de cancelariile străine ???....Să ne înjosescă toți în lume și-n Europa !...

20 martie 2019 19:28

tudorel toader SLUGA psd-ului Cum sa nu joace sluga asta buboasa cum ii canta DRACnea! Asta ia cinci salarii de-odata, are pensie speciala de 30 de mii de lei pe luna, salariu de ministru, de profesor, de participant la AG de..sa-l ia draku de nenorocit! Daca nu iesim sa dam cu ei de pamant sau daca nu face urgent presedintele REFERENDUM sa-i dam jos, sa abrogam toate legile criminale facute de acesti hoti in ultimii doi ani, suntem incalecati de DRACnea si hotii din PSD. Nu scapam de Diktatura si Diktator DRACnea.

20 martie 2019 16:09

croitorasul cel viclean al lui dracnea: tudorel toader Ordonanta croita de tudorel Toader exact pe masura lui DRACnea si hotilor de teapa lui prevede, printre altele, modificări grave, care lasă numirea procurorilor şefi la mâna acelei părţi de la vârful justiţiei aliată a grupărilor penale din PSD şi ALDE. Practic, o procuroare ca Adina Florea, autodeclarat neindependentă, nu va mai putea fi oprită să ocupe şefia DNA nici măcar de un simplu aviz al CSM. Avizul numirii unora ca ea va fi dat acum, potrivit ordonanţei, de secţia de judecători a CSM condusă acum de Lia Savonea, cea care a fost mereu aliata clanurilor penale PSD si ALDE.

20 martie 2019 16:08

Tara pradata si jefuita de hoarda psd-ista Coalitia hotilor penali PSD&ALDE, au profitat de puterea lor politică, dobândită într-un moment de adormire a națiunii, și au confiscat majoritatea instituțiilor-cheie. Cum? Numind în componența acestora (majoritar) sau la conducerea lor oameni fără caracter, oportuniști și impostori, servitori de joasă speță, lachei nevertebrați, oameni de nimic. Oricum aveau Avocatul Poporului, CNA, Curtea de Conturi, TVR, CNCD . Au anihilat ANI de parcă nici n-ar mai exista. Au cucerit Curtea Constituțională, obținând majoritatea prin numiri scandaloase. Dintr-o apărătoare a Constituției, CCR a devenit un pumnal în mâna unor criminali.

20 martie 2019 15:46

Tu, Iohannis, ori ești prost, ori ești NAZIST!!!!! Adică, tu NAZIST ÎMPUȚIT, promovezi ura între cetățenii Românei și tot tu strigi?! Nazistul se ghidează după proverbul ”HOȚII STRIGĂ HOȚII”! Ce spui tu, NAZISTULE,dacă tot a mers la Băsescu, de ce să nu meargă și la tine. Johannis este o LEPRĂ DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ!!!!!

20 martie 2019 14:53

crestinu` si....nu prea Discursu` unui sas, fara copii si fara.....tara !

20 martie 2019 12:35

Juke Ti-a tras-o Timmermans un pic intre buci si acum oracai ?????? Mai nespalatule!!! Ai fost la sex-gate-ul cu smecherii Lumii???? Te crezi mare???? Iohanis, nici nu stii cat de mic incepi sa fii...!!!!!!

20 martie 2019 12:10

Traian Ura o ai tu in capul ala patrat! Infatuatii aia au incercat sa-si protejeze mamele, copiii si nepotii de marlania curvareasca fara de seaman si dezmatul moral, de asaltul impotrica inocentei, orchestrat de handicapatii occidentali care nu se mai satura de sex cu animale, cu morti...

20 martie 2019 10:38

Kuminecăturile Gemene Adică carevasăzică la referendumul pentru familie, majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a dat fără vaselină o lecție dureroasă tuturor românilor care au stat acasă în poziția strategică cu ușa din dos larg deschisă. În Senat însă ecce plin de pizdaci fanatici, acolo nu ține vrăjeala cu lipsa de cvorum și infatuații pe invers au luat șpițuri în arianusul multilateral colorat... Ghinion!

20 martie 2019 2:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.