Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Carmen Dan a declarat nu vede nicio piedică în ancheta privind protestul din 10 august 2018, mai ales pentru că instituţia pe care o conduce a desecretizat toate documentele ce vizează evenimentul şi le-a pus la dispoziţia Parchetului General. Ministrul a mai spus că nu a fost chemat la audieri.

„Eu mai văd nicio piedică în a se lămuri absolut toate lucrurile. Dacă din punct de vedere al legalităţii misiunii, susţin cu tărie că lucrurile au fost în regulă, aş face câteva precizări acum, pentru că după 7 luni putem să vorbim cu mai puţină patimă despre acel moment. (...) Este o lecţie de învăţat şi pentru Jandarmerie dar şi pentru liderii mişcărilor civice, şi pentru protestatari. În acest moment nu există niciun impediment ca aceste anchete penale în desfăşurare să se finalizeze”, a declarat Carmen Dan, la Digi24.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.