Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zlatan Ibrahimovic continuă să joace entuziasmant, deși are 37 de ani și jumătate. Atacantul suedez de la LA Galaxy a dezvăluit cum a refuzat să ajungă la Manchester City, unde s-ar fi putut umple de bani, alegând Milanul în schimb. Se întâmpla în 2010, când starul suedez a fost ofertat de șeicii care preluaseră gruparea britanică de 2 ani.

"Am avut o șansă de a merge la Manchester City când eram la Barcelona, dar după acea perioadă la Barca, aveam nevoie să-mi găsesc fericirea. Să mă întorc în Italia...am fost fericit în Italia și știam că urma să fiu fericit dacă mă întorceam, însă nu știam dacă eram fericit în caz că mergeam la City, pentru că era o provocare diferită. Era un nou club, ceea ce și Milan era. Dar cunoșteam orașul, pentru că fusesem 3 ani la Inter, știam țara, așa că am ales cartea sigură", a spus Ibrahimovic pentru publicația britanică The Mirror.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.