Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premiul Abel pentru matematică a fost atribuit pentru prima oară, marți, unei femei, americanca Karen Uhlenbeck, specializată în ecuații cu derivate parțiale, a anunțat Academia norvegiană pentru Științe și Litere, scrie AFP.

În vârstă de 76 de ani, Karen Uhlenbeck este șef de cercetări la Universitatea Princeton și profesor asociat la Institute for Advanced Study (IAS), în Statele Unite.

Integral pe HotnewsComentarii

Ecce Arianus Bun dar întrebucerea ecce din care bananier genealogic s-a coborât Alfred Nobel să premieze specimenele Homo Superior și de ce îl ustura sfinkterul la ora de matematică așa cum te ustură acum pe tine?

20 martie 2019 3:56

@Kuminecăturile Gemene Mai perversule, aici nu-i vorba nici de Wrust si nici de Konchita. Mintea ta perversa cu doi neoroni tembeli in cap nu stie ca, in Biblie, Cain este ucigasul fratelui sau Abel. Nobel nu-i nume biblic, iari daca un alt suedez cu nume biblic a vrut sa repare o nedreptate istorica in legatura cu premiul omonim, asta nu inseamna ca singura femeie care a primit mai noul premiu, acordat numai pentru matematica, este o vrajitoare.

19 martie 2019 19:10

Kuminecăturile Gemene Achtung mein arianus! Premiul Abel?! Vrăjitoarea dracului! 17 generații de-a lui Cain care au primit premiul Nobel pentru pace probabil se răsucesc în mormânt... Ce ironic!

19 martie 2019 18:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.