Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Michael Jackson a crescut copiii altuia. Debbie Rowe, fosta soţie a starului, a afirmat că acesta nu este tatăl biologic al celor doi copii ai lor. Fosta asistentă sustine că a fost folosită doar ca un „recipient” în timpul mariajului şi că nu a întreţinut niciodată relaţii sexuale cu Michael, relatează thesun.co.uk.

Starul şi-a dorit copii
Speculaţiile privind faptul că Jackson nu este tatăl biologic al celor doi copii există de mult. Cei doi copii au pielea şi părul deschise la culoare, iar ochii lor sunt albaştri.

Debbie Rowe, fostă asistentă medicală, si Michael Jackson s-au căsătorit în 1996, la trei luni după ce Jackson a divorţat de fiica lui Elvis Presley. Motivul care a stat în spatele căsniciei celor doi a fost dorinţa starului de a avea copii, fapt acceptat de Rowe.
În 2003, aceasta afirma că nu a făcut acest gest pentru că îşi dorea să devină mamă. „Titlul de părinte este unul câştigat, iar eu nu am făcut nimic pentru a-l dobândi”, a declarat aceasta, făcând astfel aluzie la faptul că Jackson s-a îngrijit de copii.

Integral pe CotidianulComentarii

Ecce Kurrupt Normal. Ce specimen Homo Superior și-ar dori să se distreze în Neverland cu copii de-ai lui, biologici?! Chiar așa dus cu sorcova nu a fost, doar un pic bolnav, o infekție, un fel de alergie severă la vagin...

19 martie 2019 15:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.