Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

DNA cere schimbarea încadrării juridice a faptelor de care este acuzat Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.

Motivul invocat de procurori este apropierea termenului de prescripţie, iar preşedintele PSD nu va mai putea fi tras la răspundere. În acelaşi timp, avocaţii lui Dragnea spun că dosarul preşedintelui PSD ar fi trebuit să fie judecat de un complet specializat pentru fiecare tip de speţă.

Astfel, toate dosarele de la Înalta Curte sunt puse acum sub semnul întrebării, iar asta ar putea aduce un nou blocaj, după cel al completurilor de cinci judecători. Audierea lui Dragnea a fost reprogramata pe 15 aprilie, când va avea loc următorul termen.


Comentarii

internaucu` Pai...ce facura-ti baih ? Schimbati ceea ce nu trebuie ....schimbat ? Cine-i idiotu` care cere asta ? Si daca el nu-i idiot, cine-i idiotul care-a facut prima acuzatie ?

19 martie 2019 16:05

Leprele tac chitic Ei, cum comenteaza manipulatorul din presa Ion Cristoiu situatia ,ca el vorba aia e, " impartial" si are tot ce are cu Kovesi, Klaus ,si cu cei care critica PSD.Batrana javra !!

19 martie 2019 14:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.