Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dezinfectanţii pentru spitale care nu îndeplineau standardele corespunzătoare şi cu privire la care a fost deschis un dosar penal au fost utilizaţi în peste 30 de spitale din ţară, a declarat, marţi, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.
Ea a explicat că, după ce s-au constatat nereguli la anumite biocide, "cu acţiune fungică, nu pentru bacterii", s-a dispus retragerea acestora şi Ministerul Sănătăţii a depus o plângere.
Potrivit ministrului, pacienţii din acele spitale nu au fost în pericol.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Victor Viorel Este si spitalul Sanador, cel privat unde este inteŕnat si Dragnea ca beneficiar de astfel de dezinfectanti?...Ca poate Monseneur se lipeste si el de-o nozocomiala sau de vreun stafilococ auriu....sa vada si el cum este.....

19 martie 2019 17:35

Gica Lasati onor reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, ca lista de dezifectanti ati facut-o chiar voi, dupa scandalul Hexi Farma....... Ce comisioane ati luat???

19 martie 2019 15:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.