Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

​Suceveanul Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar fi agent secret sau că ar avea în spate servicii secrete ori partide și se declară uimit să constate că "în România un act de curaj autentic este suspectat din start ca fiind o conspirație". Omul de afaceri mai spune că el a "rupt lanțul fricilor și cu toții trebuie să topim zalele, pentru că dacă nu vom fi uniți, vom fi condamnați să o luăm de la capăt".
Într-o postare pe blogul său, Mandachi spune, de asemenea, că el e autorul clipului prin care a lansat campania #ȘîEu!, având studii de regie în Statele Unite.


Redăm integral postarea lui Ștefan Mandachi:

"Da. Acum sunt sigur că românii vor autostrăzi. #șîeu!

Întrucât au apărut știri și tot felul de postari neadevarate si neverificate, (unele caraghioase chiar) consider că este necesar să elucidez misterul și să demontez cu argumente acuzațiile false care mă vizează pe nedrept.

Nu am niciun serviciu secret în spate, nu cunosc pe nimeni care să facă parte din Serviciile Secrete sau poate că nu cunosc eu oamenii suficient cât să aflu din ce servicii fac parte, pentru că nu mi-a păsat. Nu cunosc membrii cheie din partide politice, nu cunosc oameni din organizații secrete, nu cunosc demnitari sau politicieni de rang înalt altfel decât de la televizor.

Integral pe HotnewsComentarii

Tamas Schiffbeck (corespondenta speciala din sertarul de la morga Timis, sectia DNA, n.m.) Si cu Miscarea #sarsîeu (de la etajul 6 pe trotuar, n.m.) - cu ea cum ramâne?! Cu respect, TS (r.)

19 martie 2019 23:14

Marius Ivanescu Si, desigur, sa si sugem EURO-poolla cf. Normelor CE în vigoare (iar cine nu cunoaste Normele sa se adreseze Corinei Creatza, ca ea le stie pe dinafara si teoretic si si practic, n.m.)!

19 martie 2019 23:09

Cine mai este și FANFARONUL asta de mandachi? băi ”rahat cu ochi! Ai ”tras un fâs”, iar acum strigi în gura mare ! Aici se vede că ai fost pus să faci această mizerie! Nu te-a interesat obiectivitatea acestui subiect! Ești la fel ca toți politicienii!!!!

19 martie 2019 21:17

Păi dacă Mandachi ăsta este atât de ȘI EU, ... de ce pula mea a construit DOAR UN METRU?! Un metru puteam și eu, putea (sic!) mulți. A face doar un metru și a ieși la cotcodăcit, este ca și cum ar lua-o la labă în piața publică. Vorba prințului Hamlet: „Restul sunt vorbe”.

19 martie 2019 18:04

analistu` perfect S-avem pardon ! Totu` inceteaza dupa 3.....zile ! Asa-i si cu Mandachi - omu` sasalaului ....! Ori a Serviciilor ...????

19 martie 2019 16:02

Kuminecăturile Gemene Inițiatorul #înbucișîtu: Eu am fost kurajos și mi-am rupt sfinkterul, acum toți trebuie să topim fructele bananierului primordial! Eu ecce Troian Altfel, noul meu film se numește 66: Împărăția Kurcubeului.

19 martie 2019 12:09

Europeanul Câți fanfaroni poate avea neamul românesc! Toți se ouă câte o mărgică și cotcodăcesc trei zile!

19 martie 2019 10:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.