Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Frank Engel, europarlamentar luxemburghez, șeful Partidului Creștin Social membru în PPE, a relatat pentru ziare.com, că premierul Viorica Dăncilă le-a spus eurodeputaţilor socialişti că „nu există corupţie în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulţumi cuiva”.

„Să vă povestesc ce a afirmat doamna Dăncilă în faţa grupului socialist. Un deputat socialist din Ungaria mi-a spus foarte amuzat că doamna Dăncilă, înainte de a vorbi în faţa plenului, a venit la grup, iar cei de acolo i-au reproşat problemele legate de corupţie din România. Şi ea a zis că nu e adevărat, nu există corupţie în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulţumi cuiva. (...)"

Integral pe RepublicaComentarii

#sug EURO-poolla & #REZIST! inclusiv Marius Ivanescu Premierul se referea la coruptie, nu la EURO-coruptie (la sistemul infractional de "absorbit" de EURO-spaga contra beneficii politice ne-cuantificabile economic la momentul virarii EURO-spagii în cont sub forma de "fonduri" nerambursabile, n.m.) si ca atare chiar si avea dreptate.

19 martie 2019 23:05

Viorel Gabor Nu e coruptzie in Romania dar doar pentru modernizarea caii ferate Bucuresti -Constanta s-a dat in total Spaga de 20 milioane Euro....Era un judecator care a fost dovedit corupt si arestat de negocia Spagile in baie dand drumu la apa de frica interceptarilor....La afacerea Microsoft de s-au platit licente degeaba chiar daca computerele erau deja la instalare cu licenta cumparata Spagile s-au luat la un hotel din Roma-Italia de unu ce acum e eurodeputat PSD....si mai vrea sa candideze si-n 2019...Tariceanu a fost descoperit din Austria de procuratura de acolo c-a luat 800 000 Euro spaga....

19 martie 2019 15:03

Oltean Munchausen = 0 pe langa d-na Premier. El mai clipea, atunci cand mai tragea o minciuna.

19 martie 2019 11:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.