Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atentatul comis de un extremist de dreapta împotriva a două moschei din Noua Zeelandă face parte dintr-o "operaţiune" mai largă vizând Turcia, a afirmat luni preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, relatează AFP și Agerpres.

"Nu este un act izolat, este ceva organizat", a declarat Erdogan cu prilejul unui discurs la Canakkale, în vestul Turciei. "Sunt pe cale să ne încerce cu mesajul pe care ni l-au trimis din Noua Zeelandă, de la 16.500 de kilometri depărtare", a adăugat el.

Turcia a condamnat cu fermitate masacrul comis vineri în două moschei din Christchurch, în Noua Zeelandă, considerând că este semnul unei "creşteri a islamofobiei".

Integral pe Digi24Comentarii

Pardaillan Data viitoare ar trebui sa arunce moscheile in aer. Cu tot cu imam ca promotor al religiei iubirii de fetite. Mohamed pedofilul s-a insurat cu o fetita de 7 ani desi el avea aproape 50 de ani!

19 martie 2019 15:09

Justin Nu domnule Erdogan... A fost o reactie la atrocitatile ISIS, grupare careia fiul Dvs i-a livrat combustibil!!!!!!!! Acum aparati voalat ISIS, ca si atunci cand ati comandat atacuri impotriva Kurzilor...inamicii teribili ai ISIS, dar si inamicii Dvs personali!!!!!!! Isn't fair!

19 martie 2019 14:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.