Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu a declarat, luni, că este timp cu şase luni înainte de prezidenţiale să construieşti o alianţă a partidelor de Opoziţie, considerând că alegerile europarlamentare vor schimba raporturiloe de putere. Acesta a precizat că PSD-ALDE va pierde majoritatea în Parlament.

„Vom vedea în funcţie de rezultatele partidelor dacă vom reuşi să realizăm o alianţă în Opoziţie. Este timp cu şase luni înainte de prezidenţiale să construieşti o alianţă, mai ales că europarlamentare vor schimba raporturile de putere. PSD era un partid undeva la 46%, acum va fi cum maximum 29-32%. PNL plus PMP va însemna mai mult decât are PSD. Vedem cât va face USR”, a afirmat Traian Băsescu, luni seară, la TVR 1.

Integral pe MediafaxComentarii

Șeful famigliei mafiote, tot șef și-n curul gol! Și uite-așa rămâne Joiannis tot o vită dusă de funie încoace și încolo!

19 martie 2019 7:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.