Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PSD Liviu Dragnea, despre care Codrin Ștefănescu a spus că are dublă hernie, este internat la spitalul privat Sanador, aflat în apropiere de Piața Victoriei.

Codrin Ștefănescu a declarat luni presei că Dragnea refuză operația. „Pacientul refuză operația. Ca orice bărbat nu suportă operațiile și a ales deocamdată să facă infiltrații. Este doar un fel de amânare. Fiecare infiltrație de acest gen este dureroasă dar asta a ales, să refuze operația. Se gândește că este an electoral și că nu poate rămâne mult timp imobilizat. Este decizia pe care a luat-o el și nu poate nimeni să îl opereze forțat. Nu scapă de această problemă fără intervenție medicală doar o amână”, a spus Ștefănescu.

Integral pe CotidianulComentarii

Victor Ion Saracu de el, Dragnea, cum a tras el la jug de s-a betegit....Juna blondina cu 30 de ani mai tanara i-i suge vlaga din el de s-a ridicat pe maduva spinarii in sus pina la infectarea nervului sciatic....Si taman ca PSD-ismil sa-l vrea Presedinte al Romaniei....dar si Inculpat Condamnat si in amantlic cu juna blondina....acum si beteag....cine sa-l mai voteze in Romania....de fapt se scalda intr-un 5 ori 6% popularitate in sondaje....Oricum apreciez la el ca se zbate pentru saracimea tarii...dar se interneaza la cel mai valoros spital privat in Bucuresti...si-mi aduc aminte de meniul de la nunta lui fi-su cu 700 invitati si portia de 110 Euro....S-au molipsit si muierile PSD-iste de la el ...ca una zic si alta fac....Cum si-au tras Prim-ministra si Curoasele de Ministrese cel mai de Lux Magazin din Craiova pe persoane fizice pentru Shoping...Pai cand locuiesti la Conac cum sa te imbraci de la Universal....

19 martie 2019 20:21

Pute Circ tipic lui si de prost gust,ce mai scoate la o noua citare ca scuza de neprezentare ,nu-i atitudine de barbat ci de KKT parca ar fi tov.Carmen!Sa nu lasi partidul pana nu il desfintezi,rusine!!

19 martie 2019 6:23

Pute Circ tipic lui si de prost gust,ce mai scoate la o noua citare ca scuza de neprezentare ,nu-i atitudine de barbat ci de KKT parca ar fi tov.Carmen!Sa nu lasi partidul pana nu il desfintezi,rusine!!

19 martie 2019 6:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.