Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea rămâne internat în următoarele patru zile în spital, indiferent dacă va fi supus sau nu unei intervenţii chirurgicale, iar CEx, care trebuia să aibă loc joi, va fi reprogramat la o dată ulterioară.

"Pentru că nu-l lasă medicii să plece din spital, cu sau fără operaţie, în următoarele patru zile, trebuie să stea, chit că face infiltraţii. Prin urmare, luând act de decizia medicilor, am hotărât împreună să anulăm toate întâlnirile BPN, CEx, şedinţele de alegeri din trei judeţe de săptămâna asta, la tot ce trebuia să participe şi el. Activităţile zilnice ale partidului merg mai departe", a afirmat Codrin Ştefănescu, luni, pentru MEDIAFAX.

Integral pe MediafaxComentarii

Lasul Si HOT si condamnat penal si lasul lasilor...asta-i ditamai presedintele psd-ului liviu dracnea care se da lovit la spate tocmai in ziua cand trebuia sa i se citeasca condamnarea. Ca afurat de la gura copiilor din Alexandria stie toata lumea.

18 martie 2019 22:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.