Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiției a publicat pe contul său de Facebook o fotografie care surprinde un apus de soare în natură, neînsoțită de niciun alt mesaj.

Gestul lui Toader vine la puțin timp după ce Augustin Lazăr, actualul procuror general, al cărui mandat se termină în aprilie, a anunțat luni, printr-un comunicat de presă, că își depune candidatura pentru un nou mandat la șefia Parchetului General.

Integral pe G4media.roComentarii

@Gicu Postarea de mai jos era pentru tine. Kakatii de pizdei m-au inervat.

19 martie 2019 18:46

@Ecce Kurrupt,Kuminecăturile Gemene, Ecce Kurkakat,Ecce Kurlingau de pisdei Sa stii ca te inseli. Aici, pe ziare.ro sunt doi trei postaci care se inghesiue sa-i pupe in kur pe pizdei. Unul este bolnavul mintal :Ecce Kurrupt,Kuminecăturile Gemene, Ecce Kurkakat,Ecce Tracoristu , wrust, Konchita, Sfincterul largit, Ecce Kurlingau de pisdei etc , iar altul este analfabetul v. Manca-le-ar viermii matele de necredinciosi.

19 martie 2019 18:44

Gicu Sunt destui postaci PSD-disti (pupincuristi) care se bucura de activitatea lui Tudorel Toader, care apara infractorii. Desigur, acesti postaci sunt si ei hoti sau cu creierul spalat de propaganda PSD.

19 martie 2019 17:05

Respect Domnule Profesor Doctor Tudorel TOADER!!!! Odată pentru totdeauna, acești anarhiști, trebuie să învețe să respecte LEGILE STATULUI ROMÂN, inclusiv Johannis cu gașca lui !

19 martie 2019 16:08

atomistu`oengist RESPECT Domnule Profesor !!!

19 martie 2019 15:57

Ecce Tractoristu Și iată că Gicu orbecăind prin noaptea minții a reușit să aprindă o lumânare... în memoria fotografului de la înmormântarea Generalului...

19 martie 2019 15:16

Gicu TUDOREL se gandeste cu siguranta, ca a ajuns la APUS... Era si cazul, a facut destul rau in justitie!

19 martie 2019 14:26

Ecce Kurrupt Generalul Soare pleacă la culcare. Urmează o zi cu milioane de sori dar care nu te orbesc... Ecce Natural.

19 martie 2019 13:35

CCR si MJ tudorel toader: Ghioaga, maciuca psd-ului Nu cred ca exista institutie care sa fi facut mai mult rau Romaniei decat CCR,care dupa ce si-a arogat drepturi de instanta de judecata, pentru ca asa se numeste cand te pronunti asupra legalitatii, dar si de legiuitor, pentru ca asa se numeste cand deciziile tale produc direct dezincriminare dupa cum CCR insasi a stabilit. Noua oameni fara nicio raspundere penala, disciplinara sau politica fac fix ce vor cu tara asta. Iar noi toti suportam efectele abuzurilor de putere pe care majoritatea lor le comite sistematic. Despre raspunderea magistratilor toaca penalii toata ziua si ea chiar exista. Dar raspunderea judecatorilor CCR? Despre ea de ce nu ar trebui sa vorbim in conditiile in care ea nu exista deloc, iar deciziile CCR nu au cale de atac. Vreti sa fiti instanta, atunci raspundeti in rand cu judecatorii adevarati!

19 martie 2019 12:43

Sluga psd: t. toader Cum sa nu joace sluga asta buboasa cum ii canta DRACnea! Asta ia cinci salarii de-odata, are pensie speciala de 30 de mii de lei pe luna, salariu de ministru, de profesor, de participant la AG de..sa-l ia draku de nenorocit ca daca nu iesim sa dam cu ei de pamant sau daca nu face urgent presedintele REFERENDUM sa-i dam jos sa abrogam toate legile criminale facute de acesti hoti in ultimii doi ani suntem incalecati de DRACnea si hotii din PSD. Nu scapam Diktatura si Diktator DRACnea.

19 martie 2019 12:38

Tudorel sluga psd distruge statul de drept si democratia Gruparea mafiota PSD&Alde au capturat Secția de judecători și Inspecția Judiciară.Au decapitat DNA, au provocat haos la Înalta Curte. Pentru paralizarea ultimelor două obiective – DNA și ICCJ – au folosit din plin, pe post de baros, instituția cucerită anterior: Curtea Constituțională. Deciziile revoltătoare ale acesteia au aruncat în aer statul român. Cu toate aceste cuceriri, și-au asigurat impunitate în fața legii. S-au protejat în fața justiției. Au trecut însă la nivelul următor: preluarea în forță a justiției. Nu mai voiau doar să se pună la adăpost de dosarele penale făcute de justiție, ci și-au propus să facă ei dosare penale prin intermediul justiției! De aceea au înființat Secția pentru investigarea infracțiunilor magistrațiilor. Nu întâmplător magistrații români și instituțiile europene s-au opus înființării acestei secții. Au anticipat că va fi bâta cu care Guvernul PSD-ALDE va zdrobi orice pericol, va lovi în orice orice formă de opoziție. Pentru procurorii și judecătorii români a fost confirmarea pericolului care îi pândește. Cum vor îndrăzni să ancheteze sau să condamne un gușter aflat la putere, se vor trezi tăvăliți imediat de Inspecția Judiciară, pedepsiți de CSM, hăituiți de Comisia specială.

19 martie 2019 12:37

Vorba ceea „la-cur-bă-șinele-troznesc”! Adoratorii #rezistaci ai statului paralel, ai analfabetei românco-europene pe post de „biciul Ghermaniei” și prostovanului instituțional de taica Lazăr văd stele verzi! Bravo, domnule ministru! Sunteți primul ministru adevărat al justiției de după zisa-revuluție. Adică primul ministru de orice fel care nu numai că NU acceptă să fie jucăreaua securiștilor, ci le mai dă și peste dește!!! Să vă țină Dumnezeu veșnic tânăr la datorie!

19 martie 2019 8:03

ovi Scula asta a lui Dragnea este si artist futugraf, nu numai slugoi. Bravos ba Todere esti mare".

19 martie 2019 7:00

MJ toader avocatul hotilor In loc slujeasca tara, sa respecte recomandarile Comisiei Europene privind reformarea Justitiei, tudorel toader face tocmai pe dos, doar pentru a servi intereselor coalitiei PSD-ALDE. Tu-Dorel a tradat justitia si s-a inrolat definitiv in armata PSD&ALDE de distrugere a justitiei si a tarii. El e principalul arhitect al demolarii fragilei justitii in Romania. Acum semnalul este: Liber la furat pentru PSD si Alde. Fara slugile de la CCR Tudorica nu ar fi contat si ca orice papitoi tot pe limba lui va disparea , acest universitar ,avocat , notar si venetian , all in one , adica un nimic din fiecare.

18 martie 2019 22:28

O nimicnicie de om: tudorel toader Roata se intoarce Tudorel Toader, si orice constructie facuta pe fundatie subreda se va prabusi, acum esti mare (inca) maine vei fi mic, dar in istorie vei ramane ministrul care in loc sa apere statul si cinstea ai aparat infractorii. Dragnea in cateva luni va fi istorie, tu abia atunci vei vedea parerea celorlalti(nu a trolilor platiti sau interesati) despre tine.Nu stiu ce a putut face ca tu sa dai cinstea si onoarea pe decizile efemere de astazi.

18 martie 2019 22:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.