Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Victor Ponta, a declarat la Digi24 că, protestul #sîeu, din 15 martie, a fost unul de impact, „ce ne interesează pe toți”, iar singurul care a avut o reacție inexplicabilă a fost Liviu Dragnea, care „i-a făcut certat” pe organizatorii grevei. „E o prostie politică să spui că nu-i adevarată problema. De exemplu, în mandantul meu de premier, e cea mai mare nerealizare a mea”, a precizat liderul Pro România.

Integral pe Digi24Comentarii

Și ce faci, jigodel? Te lauzi cu nerealizarea! Băi jigodică, mi-s un fost USL-ist, care a scris mult pe forumuri în favoarea ta, dar la trecutele prezidențiale l-am votat pe Iohannis, deoarece începuseși să-mi miroși a Băsescu! Acum sunt furios pe Iohannis că se dovedește un ghiolban sadea și un antiromân, dar tot nu-mi pare rău că nu te-am votat pe tine. Iohannis măcar nu este un prefăcut și un mincinos. M-am dumirit repede că am luat plasă votându-l fără să-l cunosc ce hram poartă, dar vina de gură-cască îmi revine mie. Tu ești însă jigodie sadea, bă Victor-Viorele, rărsărit din căcatul javrei ordinare!

19 martie 2019 8:39

Lambert Pai nu te-ai plans ca te-a amenintat Coldea ca daca faci Pitesti-Brasov, te aresteaza??? De ce nu ai spus asta cat ai fost in functie???? Cine e Coldea si cine il sustine, ne-am lamurit.... Daca mai tremurati mult de frica lui Timmermans&Co, n-o sa facem nici un metru de autostrada niciodata in Romania! Bagati-i in mamele lor pe toti boschetarii europeni securisti si faceti-va treaba de ROMANI!

19 martie 2019 8:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.