Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Eugen Teodorovici a propus, la dezbaterea de luni a moţiunii simple la Camera Deputaţilor, un pact politic de neagresiune pe „temele de importanţă strategică ce ţin de economia” României, iar până la finalul lunii va modifica OUG 114.

„Întotdeauna am fost un om al dialogului şi am să repet de câte ori va fi nevoie. Ca urmare a dialogului din ultima perioadă, nu din constrânegere, nu la presiunea companiilor, ci pentru interesul mediului de afaceri din România şi al cetăţeanului român vom veni în perioada următoare cu o prounere de modificare a OUG 114 şi aici o să subliniez foarte clar sprijinul şi propunerile foarte bune venite din partea colegilor de la UDMR atât în a construi bugetul pe 2019 cât şi în cazul OUG114, fapt pe care îl doresc şi din partea altor partide din Parlament. Pe cei care nu cred în efectele acestui act normativ, îi rog să facă o analiză de impact în care să compare situaţia economică înainte de acest act şi după ce vom avea noua formă aprobată. Vă propun să facem cu toţii parlamentari din toate partidele politice un pact politic de neagresiune pe temele de importanţă strategică ce ţin de economia, siguranţa şi bunăstarea cetăţenilor acestei ţări”, a afirmat ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici, luni în plen.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.