Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociația MozaiQ critică, într-un comunicat, faptul că Senatul României a respins astăzi două proiecte legislative privind legalizarea parteneriatelor civile, unul depus de zeci de parlamentari și unul depus de ALDE, la fix trei zile înainte de termenul de adoptare tacită. Proiectele au fost respinse azi în plenul Senatului, după ce săptămâna trecută, senatorii jurişti au dat raport de respingere în cazul a două proiecte care vizează parteneriatul civil. Proiectul ar urma să intre în Camera Deputaților, iar Asociația solicită deputaților să avizeze favorabil proiectul de lege.

Integral pe G4media.roComentarii

Traian Sa le fie de bine celor 400.000 cupluri ... Sa se iubeasca mult- nu le interzice nimeni! Taxele nu includ drepturi absurde.... NU VI SE TAXEAZA "iubirea" ci CETATENIA! Faptul ca sunteti oameni ai URBEI! Taxa pe Casatorie sau pe Parteneriat nu exista! Ati gresit adresarea! G4Media- plangacioasa pe bucile altui #...... Acum stim cine finanteaza G$Media... :)

18 martie 2019 19:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.