Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pentru a patra oară în carieră, Cristina Neagu a fost desemnată cea mai bună handbalistă a anului 2018 de Federaţia Internaţională de Handbal.

Vedeta naţionalei României a devenit astfel prima jucătoare din istorie care primeşte această distinţie de patru ori, după ce a reuşit aceeaşi performanţă în 2010, 2015 şi 2016.

În vârstă de 30 de ani, Neagu a avut un 2018 fantastic.

Integral pe DigisportComentarii

ALEXANDRU LAPUSNEANU Felicitarile sunt de prisos! Este clar ca, valoarea a impus aceasta noua recunoastere! De aceea ne rezumam la ai transmite MULTA, MULTA SANATATE! Suntem convinsi ca, daca va fi sanatoasa si in anii viitori va fi recompensata cu acest titlu! Si, mai speram ca, Primaria Municipilui Bucuresti va avea, macar acum, MOTIVATIA NECESARA PENTRU PRELUNGIREA CONTRACTULUI CU MAREA NOASTRA CAMPIOANA! Ar fi un gest criminal ca, din motive de … „negru sub unghie”(care nu se ridica nici la „piciorul broastei: fata de ce reprezinta cheltuielile cu … concerte si sindrofii!!) acest CONTRACT SA NU FIE PRELUNGIT PE VIATA! CRISTINA, inca o data felicitari si fii sigura ca ROMANII SUNT MANDRI DE(CU) TINE!

19 martie 2019 9:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.