Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sunt perioade în care trenurile se întrec în nenorociri. Deraiază cîte două-trei în aceeași zi. Apoi apare o pauză. Nu știi cînd și unde mai sare un marfar, o locomotivă. Cine călătorește noaptea, la fiecare oprire, are o tresărire. Dacă s-a întîmplat ceva?

Cum se descurcă în plină noapte? Calea ferată din România este într-o stare de degradare cum nici în Rusia nu se găsea pe vremea revoluției bolșevice, unde, din cînd în cînd, prin Siberia, mecanicii mai vindeau cîte un vagon sau o locomotivă pe un butoi cu vodkă.

Integral pe CotidianulComentarii

Harnagea Lasa ca-si dau sefii CFR prime pentru performanta ca si la Posta Romana..... Statul la masa sau plaja cu Marga, Helwig, Hrebenciug, Cosmin Gusa etc spune totul despre cumetria politico-interlopo-securistica in DEVALIZAREA ROMANIEI! Mai face cineva miscari de genul #Rezist???? Rasul curcilor!!!!!! Urmeaza la rand USR-PLUS, pentru o noua etapa a DEVALIZARII a ceea ce a mai ramas!!!!

18 martie 2019 18:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.