Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ştefan Mandachi, omul de afaceri care a construit cea mai scurtă autostradă din lume, a scris pe blogul său că nu este spion, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public, şi a întărit ideea că nu sprijină niciun partid politic. Suceveanul a mai scris că va renunţa la frame-ul #şîeu de pe Facebook doar când se vor construi autostrăzi în România.

Ştefan Mandachi a scris pe blogul său personal că vrea să demonteze acuzaţiile care i se aduc în spaţiul public şi a început prin a spune că nu are niciun serviciu secret în spate şi că nu cunoaşte pe nimeni care să facă parte dintr-un astfel de serviciu.

Integral pe AdevărulComentarii

Kuminecăturile Gemene Îmi place să cred precum analiștii care scrie despre mine, că sunt un om de afaceri nu un copil de bani gata pe care îl mănâncă în sfinkter să facă circ. Eu am dovedit că pot face reclamă la restaurantul meu și voi renunța la hashtagul înbucișîtu doar când fratele meu geamăn își va părăsi nevasta și se va converti la kurism ca mine.

18 martie 2019 19:31

Cosma Ca pui de comunista-pesedista, ma mir ca tradezi crezul mamiticai....... Dar asa e cu noua generatie... Depinde cine o finateaza!!!

18 martie 2019 18:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.