Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general Augustin Lazăr a anunțat luni că va candida pentru un nou mandat, spunând că astfel răspunde așteptărilor procurorilor, care "consideră că în această perioadă, cu multiple provocări pentru sistemul judiciar, trebuie asigurată stabilitatea la nivelul managementului Ministerului Public". După ce a încercat fără succes revocarea din funcție a lui Augustin Lazăr, Tudorel Toader a declanșat săptămâna trecută procedura de numire a unui nou procuror general.

Augustin Lazăr a fost numit în 4 mai 2016, pentru un mandat de trei ani, care poate fi reînnoit o singură dată. Mandatul lui Augustin Lazăr se va încheia în 28 aprilie.

Lazăr a anunțat, printr-un comunicat de presă transmis de Ministerul Public, că își va depune candidatura în cadrul procedurii declanșate de ministrul Justiției pentru selectarea procurorului general.

Integral pe HotnewsComentarii

Gicu SUCCES !!!

18 martie 2019 17:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.