Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul procuror şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că nu este un om perfect, însă nu a încălcat niciodată legea.

Kovesi a fost audiată luni la Instanţa supremă într-un proces în care Inspecţia Judiciară contestă un ordin prin care fosta şefă a DNA a desemnat-o pe consiliera sa, judecătoarea Dana Tiţian, să efectueze un control la DNA Suceava şi DNA Iaşi.

Inspecţia Judiciară o acuză pe Kovesi de abateri disciplinare, pe motiv că nu avea voie să desemneze un judecător să controleze activitatea unor procurori.

Acţiunea disciplinară a fost respinsă de Secţia pentru procurori a CSM pe data de 13 iunie 2018, însă Inspecţia a atacat decizia la Instanţa supremă.

Integral pe România LiberăComentarii

Total de acord! Cat a putut sa spele pe creier latrina 3 a securistului turantor voiculescu si guita Tv (Romania Tv) Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministri, primari.oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la de-alde dastia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetarii de-o viata si putrezi de bogati, casoaie, viloaie, amante gonflate, avioane, vapoare, gipane..muiati in aur si nesteemnate desi ei sunt totusi bugetari..adica slujbasi platiti de stat si atunci..da unde atata bogatie pa saracii bogati bugetari!! P’astia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi amarastenii, furati si batjocoriti de toti coruptii astia si loazele lor sa fim de partea HOTILOR? Ca asa ne spune noua aia de la latrina 3, badea, ursu, ciuvica, ciutacu, oana stancu, razvan popescu si alte slugi ale lu voiculescu? Pai la astia le da voiculescu 15-20 de mii de euro pe luna sa prosteasca poporul cu televizorul sa ramana HOTII in libertate si cu banii furati in conturi. Noi, aia furati si batjocoriti, no ice castigam!? Cum am ajuns tocmai noi sa aparam CALAII care ne-au omorat, ne-au jefuit si ne-au alungat copii din tara!? Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar, stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei. A adus un HOT, ioan popa sef FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitate LCK ca nu a cheltuit banii tarii si pe ai unui alt mare HOT. Brava ei!

19 martie 2019 12:34

Tara instiitutiile specializate ale statului o apar Institutiile statului DNA, SRI, DIICOT la fel ca CIA, FBI, apara tata de HOTI si CRIMINALI. CIA si FBI au asigurat asistenta tehnica ofiterilori SRI, procurorilor si politistilor romani in ceea ce priveste legislatia penala din Romania. Nu trebuie sa uitam cum, cu ani in urma ne radeau in nas, malitios si cu trabucul in coltul gurii un HOT ca Patriciu sau Sorin Ovidiu Vantu care ne spuneau sfidatori: ,,intariti-va statul”. Si statul roman asta a facut si rezultatele sau vazut imediat. Ministrii si premieri anchetati si bagati in puscarii pentru HOTIILE pe care toti le cunoastem. Senatori, deputati, primari si presedinti de CJ, toti anchetati si bagati in puscarie pentru hotiile si jaful pe care l-au facut cu banul public. Nu pentru altceva cum sustin acum alti hoti penali care stau si ei cu bocceluta in mana in fata puscariei! Dar ce vedem noi acum! Vin astia doi cei mai mari HOTI penali, DRACnea si Tariceanu, cu functii importante in stat, unul presedinte PSD si al camerei deputatilor, alalalt hot, presedinte ALDE si senat, si ce sa vezi! Toate dosarele si condamnarile facute pe protocale cu SRI si DIICOT sa fie considerate ilegale si toti hotii dovediti HOTI sa fie lasati liberi, albiti de pacate si cu banul furat la tescherea iar noi prostii sa le platim furaciunile lor ca si datorie publica! WOOAAAW!!Pai chiar ca suntem prostii prostilor daca ne aplecam asa de jos.

19 martie 2019 12:33

Măh dobitocilor care o apărați pe vaca de Koveși, iată un caz de „anticorupție”! (cu corecturi!) O controloare de bilete CFR găsește 3 gagici tinerele care mergeau fără belet de la Brașov la Sinaia. În urma negocierilor, asistată și de un coleg, controloarea acceptă ca cele trei „fete”, să plătească, în total, 60 de lei drept contracost al călătoriei Brașov-Sinaia. Le taie acestora chitanță, iar cei 60 de lei îi predă la o casierie a CFR. Acum intervine grozăvia! Cele 3 gagici erau, de fapt, ofițeri DGA, în slujba DNA-lui pentru depistarea „nașilor” de pe trenuri. Biata femeie este băgată în malaxorul anticorupției și condamnată 3 ani și 3 luni cu executare pentru 60 de lei luați legali și predați legal statului! În pușcărie se îmbolnăvește grav, iar casa îi este scoasă la licitație de către banca de la care luase credit. Grozăvia și mai mare este că inculpata a fost condamnată, de fapt, nu pentru cei 60 de lei, ci pentru că i s-a cerut să denunțe vreo persoană importantă în schimbul clasării dosarului!!! Să dea măcar un nume. Cum femeia nu avea pe cine să denunțe și nici nu a acceptat să inventeze ceva împotriva cuiva, a trebuit să meargă în pușcărie!!! Asta e justiția practicată de „heroina” voastră, obsedații dracului!

18 martie 2019 23:04

Măh dobitocilor care o apărați pe vaca de Koveși, iată un caz de „anticorupție”! O controare de bilete CFR găsește 3 gagici tinerele care mergeau fără belet de la Brașov la Sinaia. În urma negocierilor, asistată și de un coleg, controloarea acceptă ca cele trei „fete”, să plătească, în total, 60 de lei drept contracost al călătoriei Brașov-Sinaia. Le taie acestora chitanță, iar cei 60 de lei îi predă la o casierie a CFR. Acum intervine grozăvia! Cele 3 gagici erau, de fapt, ofițeri la DGA, în slujba DNA-lui pentru depistarea „nașilor” de pe trenuri. Biata femeie este băgată în malaxorul anticorupției și condamnată 3 ani și 3 luni cu executare pentru 60 de luni luați legali și predați legal statului! În pușcărie se îmbolnăvește grav, iar casa îi este scoasă la licitație de către banca de la care luase credit. Grozăvia și mai mare este că inculpata a fost condamnată, de fapt, nu pentru cei 60 de lei, ci pentru că i s-a cerut să denunțe vreo persoană importantă în schimbul clasării dosarului!!! Să dea măcar un nume. Cum femeia nu avea pe cine să denunțe și nici nu a acceptat să inventeze ceva împotriva cuiva, a trebuit să meargă în pușcărie!!! Asta e justiția practicată de „heroina” voastră, obsedații dracului!

18 martie 2019 22:59

Justitia croita de tudorel toader pe masura hotilor Cum iti explici tu faptul ca numai si numai cei care au acces direct la banii publici sunt... nedreptatiti de politisti, de procurori, de judecatori, ca sunt anchetati ilegal, ca sunt urmariti penal ilegal, ca sunt condamnati tot ilegal? De ce numai aia, de ce SRI, DNA, Parchetul, Judecatoria, Tribunalul, Inalta Curte, nu il nedreptateste si pe badea Ion din Cucuietii din Deal, ca pentru asta ar fi chiar simplu. Il iei dimineata pe badea Ion si pana la ora 10 lamuresti totul. Si ce are, si cat are legal, si daca a furat, cum si unde si cat a furat. Ar fi simplu, nu ca in cazul nedreptatitilor de la Ciuma Rosie, care au si multiple proprietati, si multiple afaceri economice, si pe el, si pe sotie, si pe amanta, si pe soacra, si pe verisoara, si pe vecina, a caror valoare se ridica la multe milioane, zeci de milioane, sute de milioane, iar el, dintr-o leafa la Stat nu poate justifica nici macar 1% din ce are. Dar, in conceptia voastra, tot el este persecutat de Justitie, ca el vine la Antena 3 si spune ca e nevinovat. Iar la voi o vorba la Antena 3 e mai valoroasa decat munca a sute de specialisti, de la Politie, de la DNA, de la SRI, de la etc., care de aceeea sunt platiti. Sa lupte cu raufacatorii. Si sa castige lupta!

18 martie 2019 22:16

Institutiile statului DNA, SRI, DIICOT la fel ca CIA, FBI, apara tata de HOTI si CRIMINALI. CIA si FBI au asigurat asistenta tehnica ofiterilori SRI, procurorilor si politistilor romani in ceea ce priveste legislatia penala din Romania. Nu trebuie sa uitam cum, cu ani in urma ne radeau in nas, malitios si cu trabucul in coltul gurii un HOT ca Patriciu sau Sorin Ovidiu Vantu care ne spuneau sfidatori: ,,intariti-va statul”. Si statul roman asta a facut si rezultatele sau vazut imediat. Ministrii si premieri anchetati si bagati in puscarii pentru HOTIILE pe care toti le cunoastem. Senatori, deputati, primari si presedinti de CJ, toti anchetati si bagati in puscarie pentru hotiile si jaful pe care l-au facut cu banul public. Nu pentru altceva cum sustin acum alti hoti penali care stau si ei cu bocceluta in mana in fata puscariei! Dar ce vedem noi acum! Vin astia doi cei mai mari HOTI penali, DRACnea si Tariceanu, cu functii importante in stat, unul presedinte PSD si al camerei deputatilor, alalalt hot, presedinte ALDE si senat, si ce sa vezi! Toate dosarele si condamnarile facute pe protocale cu SRI si DIICOT sa fie considerate ilegale si toti hotii dovediti HOTI sa fie lasati liberi, albiti de pacate si cu banul furat la tescherea iar noi prostii sa le platim furaciunile lor ca si datorie publica! WOOAAAW!!Pai chiar ca suntem prostii prostilor daca ne aplecam asa de jos.

18 martie 2019 22:06

mistretii din parlamentul Romaniei Ţiriac a graţiat mistreţii! Anul ăsta vor fi vânaţi la Balc politicienii care au eliberat mii de tâlhari, criminali şi violatori! Miniştrii şi parlamentarii PSD plus ALDE sunt în alertă. Potrivit unor date culese de către serviciul personal de informaţii al ministrului de Interne, Carmen Dan, anul acesta, la cererea publicului, a milioanelor de români care nu se mai simt în siguranţă pe străzi şi în case, Ion Ţiriac intenţionează să atragă la Balc, prin oferte de nerefuzat, toţi politicienii care au contribuit, prin votul lor pe legea recursului comensatoriu, la eliberarea infractorilor. Miliardarul ar intenţiona să pună miniştrii şi parlamentarii faţă în faţă cu cetăţenii, mai precis spate în faţă, fiind convins de faptul că întâlnirea se va termina cu o vânătoare de politicieni în toată regula, fapt pentru care a şi pregătit câteva zeci de lăzi cu roşii stricate, sute de cofraje cu ouă ieşite din garanţie şi o duzină de butoaie de 100 de litri pline cu varză murată.

18 martie 2019 21:59

@18 martie 2019 15:23 Cum nu anchetează DNA oameni de rând, boule?! Bătrânica cu ouăle de lângă Rădăuți ce fel de demnitate publică o fi îndeplinit la viața sa?! Dar Mariana Rarinca?! Dar Nela Secară de la Oradea?! Iar demnitarii trebuie vânați precum mistreții din rezervația de la Balc a lui Țiriac? Ministrul Remeș a fost cu ceva vinovat să-i fie distrusă sănătatea și cariera? Câți alții n-au murit nevinovați? Porcule scârbos, dacă ți s-ar întâmpla ție sau cuiva drag ție, ai mai clămpăni în sprijinul acestei muieri cretine și nesimțite, ajunse în mod ocult pe niște culmi ale puterii incompatibile cu abjecția și analfabetismul său juridic? Te exasperează dezvăluirile de la A3? Înseamnă că nu suporți adevărul. Înseamnă că ori ești ori prost, ori homuncul securistoid.

18 martie 2019 17:12

NU, nu ești perfectă. Ești chiar o imensă jigodie. Locul tău natural este LA PUȘCĂRIE! Mai ești și nesimțită și proastă de bubui. Ți-ai imaginat tot timpul că o să prostești pe toată lumea. Dacă ai avea cojones (dar, cine știe, poate ca ai!) aș zice că ți-ai dat, exact din prostie, cu tesla în fudulii!

18 martie 2019 16:53

v Pe cuvintul tau? Noua nu ni s-a parut asa. Protocoalele pe care le-ai semnat erau legale?

18 martie 2019 16:22

Cat a putut sa spele pe creier latrina 3 a securistului turantor voiculescu si guita Tv (Romania Tv) Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministri, primari.oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la de-alde dastia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetarii de-o viata si putrezi de bogati, casoaie, viloaie, amante gonflate, avioane, vapoare, gipane..muiati in aur si nesteemnate desi ei sunt totusi bugetari..adica slujbasi platiti de stat si atunci..da unde atata bogatie pa saracii bogati bugetari!! P’astia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi amarastenii, furati si batjocoriti de toti coruptii astia si loazele lor sa fim de partea HOTILOR? Ca asa ne spune noua aia de la latrina 3, badea, ursu, ciuvica, ciutacu, oana stancu, razvan popescu si alte slugi ale lu voiculescu? Pai la astia le da voiculescu 15-20 de mii de euro pe luna sa prosteasca poporul cu televizorul sa ramana HOTII in libertate si cu banii furati in conturi. Noi, aia furati si batjocoriti, no ice castigam!? Cum am ajuns tocmai noi sa aparam CALAII care ne-au omorat, ne-au jefuit si ne-au alungat copii din tara!? Kovesii daca a luat bani de la Ghita, nu i-a bagat ea mana in buzunar, stia Ghita pentru ce i-a dat si ce-a facut Kovesii cu ei. A adus un HOT, ioan popa sef FNI care a nenorocit milioane de romani fugind cu banii oamenilor in Indonezia. Si pentru acest lucru este de felicitate LCK ca nu a cheltuit banii tarii si pe ai unui alt mare HOT. Brava ei!

18 martie 2019 15:23

PSD si tudorel toader apara HOTII si HOTIA Kovesi a facut pe draku-n patru si a reusit sa-l aduca, sa-i ia banii si sa-l bage-n puscarie pe nicolae popa excrocul care a fraudat FNI si a jecmanit peste 300 000 de romani, BRAVO ei! Ca prostul de Ghita, alt HOT fugar si asta, a platit el extradarea, din nou BRAVA lui Kovesi ca nu a cheltuit din banii tarii, ai nostrii ai tuturor, ci banii hotului Ghita. Ce vrea sa faca tudorel acum cu toanta lui adina florea! S-o traga la raspundere pe Kovesii ca a cheltuit banii unui HOT si nu banii tarii!? Voi sunteti sanatosi la cap cand faceti asa acuzatii! Cand un OM apara tara de HOTI, cei mai mari HOTI,, condamna si le ia banii HOTILOR, voi inchizitia asta facuta de tudorel slugarel ii faceti dosar penal Romanului cinstit si patriot, loaze penale ce sunteti!

18 martie 2019 15:13

Ecce Kurrupt Preacinstita Procuristă evident se referă la noua lege. Legea veche ecce preș dar nu din cauza ei, așa ecce justiția de când lumea și bananierul primordial...

18 martie 2019 15:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.