Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Laura Codruța Kovesi a fost astăzi prezentă la Înalta Curte unde s-a judecat o acțiune disciplinară deschisă de Inspecția Judiciară și finalizată de Consiliul Suprem al Magistraturii. La ieșire, fosta șefă a DNA a vorbit cu jurnaliștii prezenți acolo.

Laura Codruța Kovesi: Am mai multe citații la Înalta Curte, și săptămâna asta am și la CSM. Azi s-a judecat una dintre acţiunile disciplinare, finalizată de CSM. Consiliul a stabilit că nu am comis nicio abatere. E vorba de un control pe care l-am dispus în cadrul DNA. Printre alte activități dispuse, am dispus ca un consilier care avea calitatea de judecător, dar era detașat la DNA, să facă o evaluare pe aspecte de jurisprudență, având în vedere că era o practică judiciară neunitară în instituție. Cam aceasta e abaterea disciplinară. O să vedem soluția.

Integral pe Digi24Comentarii

Penalii care au ajuns sa conduca Ro ”Liderii PSD-ALDE nu doresc ca fosta şefă a DNA să ajungă procuror-şef european şi folosesc toată maşinăria de manipulare şi de presiune, dar şi instituţiile subordonate politic, pentru a stopa chiar şi fizic această numire pe ultima sută de metri. Aşa au procedat cu toţi cei care li se opun şi e momentul să înţelegem că situaţia se va înrăutăţi cu cât ne apropiem de campania electorală. Punerea sub acuzare a Laurei Codruţa Kovesi de către Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie este o dovadă că au construit mecanismele necesare pentru a supune Justiţia intereselor acestei reţele clientelare de putere“

18 martie 2019 14:30

PSDracnea cancerul Romaniei Coruptia inseamna ca legea se aplica doar la prosti. PSD are dreptate cand spune ca justitia este defecta. Daca functiona normal justitia in Romania coruptia era istorie. Un mafiot ca Dragnea nu avea sanse vreodata sa fie seful guvernului daca justitia nu este corupta. Justiția este primul dușman al PSD și ALDE. Au schimbat legile justiției, ca să controleze magistrații. Au schimbat Codurile penale, ca să scape de infracțiuni și să blocheze anchetele. PSD și ALDE se folosesc acum de niște protocoale între serviciile de informații și parchete, ca să obțină revizuirea sentințelor de condamnare și să scape de pușcărie.

18 martie 2019 14:18

Tupeu de Hot psd nesimtit Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni, misei si cu mult, mult prea mult tupeu nesimtit. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.

18 martie 2019 14:17

bobocc @A.0x Ți-aș da dreptate, dar cyborgii feudali ai PSD împiedică "umanitatea profundă și nezdruncinată" a Mamălui și Tatălui ceresc, al divinei Anticorupții! Cu care să luptăm mai întâi? ne copleșesc dragonii TelDrum, dar vin îngerii apocaliptici ai corupției românilor ca neam, cu care nu poți lupta decât stârpind! Tot ce-i românesc să piară, rămână doar Koveși-n țară că doar ea nu e coruptă bunăoară! Și toți iubiții ei, luptători de calitate cu-ale PSD mizere gloate! Ce era PSD fără un opozant de vârf? Praf sub asfaltul autostrăzilor? Dar fără acest praf, de pus sub preș, cine mai era "Măturătorul Șef"? Vivat Koveși! Vivat Johannis, Vivat cine vreți voi dacă strigă Huo cui trebuie!

18 martie 2019 13:31

A.01- Renaște Omul Nou, în chip de taliban progresist Omul Nou, produsul de laborator al ideologiei marxiste şi naziste, reapare prin climaxul societăţii deschise, cea care fundamentează noua doctrină de schimbat lumea. Oana Maria Bogdan, consiliera lui Dacian Cioloş, şi-a exprimat plenar materialismul dialectic prin celebra declaraţie că omenirea trebuie să renunţe la proprietate. Ea poate fi un om nou? Pentru ca opera sa să fie completă, iar doctorii să nu mai aibă niciun dubiu, a scris ieri o postare prin care cerea reducerea consumului de fasole pentru că flatulen¬ţele sunt factori cauzatori ai încălzirii globale.

18 martie 2019 13:12

A.01.1- Renaște Omul Nou, în chip de taliban progresist Alături de ea, adepţii noi ideologii neomarxiste, poreclită progresism, sunt o pleiadă de fii de bani gata ai foştilor securişti care au studiat în străinătate şi acum vin să pozeze în oamenii noi. Prin gândire şi modul de abordare a problemelor naţionale, chiar sunt un model inspiraţionist din ceea ce au încercat defunctele ideologii. Când îi vezi cum înjură, cât de gregari sunt, ai face ca Badea Nicolae, ai scuipa în piept şi ai spune „Piei, satană!“. Ei au idei puţine şi fixe. Sunt noii Che Guevara. Un şir lung de terorişti ideologici, care încearcă să răstoarne vechile partide pentru a se pune ei pe locurile libere. N-au nicio idee. Sunt doar Gică Contra! Dau foc şi fug. Ăsta e comportamentul de pompieri ai Ordinului de ducă. Atitudinea lor este diametral opusă vechilor paşoptişti. Aceia au modernizat ţara şi au schimbat sistemul de învăţământ. Dacă paşoptiştii şi-au iubit neamul, oamenii noi propuşi de USR şi PLUS hulesc. Le pute ce e românesc. Zic că le e ruşine că sunt români. Tot ce e veritabil şi tradiţio¬nalist trebuie distrus. În mintea lor. Biserica este opiul poporului. Parcă ideea asta a mai apărut cândva… Sunt revoluţionari de profesie, dar fără să aibă liberă practică. În 1989 erau în burta mamei sau nu erau deloc.De unde porneşte progresismul? Omul Nou în ce laborator a fost creat? ¬Cine e în spatele lui? Cine-l ¬păpuşăreşte?

18 martie 2019 13:11

A.02- Renaște Omul Nou, în chip de taliban progresist În SUA au avut loc primele experimente sociale cu astfel de Martori ai noii orânduiri. Pentru a nu avea probleme cu arestarea gândirii, Big Brother-ul Lumii Noi a ales paţachine, vedete de Hoollywood, servitoare cu agende corecte politic, în rolurile noilor menestreli ai noului val intitulat ¬progresism. De ce nu-şi mai zic socialişti? Înainte de a răspunde la întrebarea de mai sus, poate ar trebui să căutăm a înțelege de ce radicalii de stânga din America nu se mai numesc „socialiști“ sau „comuniști“ (sau chiar „liberali“). Aripa radicală de stânga s-a rebranduit ca „Mișcarea Progresistă“, iar „progresiştii“ acţionează şi ocupă în prezent cele mai înalte niveluri din guvernul SUA. De acolo susţin camuflat ideologia socialistă, având grijă să nu li se mai pună etichete de „comunişti“ sau „socialişti“. De ce a fost nevoie de rebranding? De ce socialiștii și comuniștii se numesc acum „progresişti“? O parte a răspunsului poate fi găsită într-un studiu recent al Centrului de Cercetare PEW, care a arătat că 68% dintre americani reacționea¬ză pozitiv la cuvântul „progresist“, în timp ce doar 23% au o reacție negativă. Pe de altă parte, 59% dintre americani au o reacție negativă la cuvântul „socialism“, în timp ce doar 29% au o reacție pozitivă la simpla rostire a cuvântului „socialist“. Poate că niciunde în lume socialiştii nu au atât de mare putere ca în Congresul şi în Senatul american. Un grup reprezentativ, format din 81 de congresmeni și senatori, are relații adânci și de lungă durată cu mișcarea socialistă din America. În prezent își impune agenda legislativă marxistă în legislație. Lucrează la dezmembrarea strategică a statului şi la nerespectarea Constituției.

18 martie 2019 13:09

A.03- Renaște Omul Nou, în chip de taliban progresist Acţiunea grupului, strâns legat cu funcţionărimea din Administraţie, are o singură misiune: disoluţia lumii tradiţionale şi impunerea unor agende arbitrare societăţii, în măsură să impună prin forţă corectitudinea politică. Aşa notează o publicaţie americană de prestigiu, extrem de conservatoare. Seamănă cu ceva? În Europa, modelul a fost exportat şi a prins contur în Grecia, Franţa, Spania, unde Podemos a blocat funcţionarea guvernului timp de trei ani. Recent, la Paris, celebrul ziarist Radu Portocală a disecat mişcarea En Marche şi mai ales emanatul acesteia, Emmanuel Macron, produs de laborator 100%. Numai că Omul Nou din noua „Comună din Paris“ a cam eşuat, protestul interminabil al „vestelor galbene“ arătând că măsurile promise în ¬campanie erau nişte ¬fantasmagorii. Păi, ce propune şi Năsui, alt fiu de fost…, ca tinerii să nu mai plătească impozite şi taxe, nu tot înspre fanteziile picareşti din Cartierul Latin s-ar duce? Progresismul are forţă de contagiune pentru că predică minuni pe care cei odată ajunşi la putere nu le pot realiza. Reprezentanţii săi se încadrează perfect în profilul proiectat de nazişti şi de comunişti al Omului Nou. Insensibil, vulgar, nespălat, agresiv, justiţiar, gălăgios şi, nu în ultimul rând, sectar. Dacă ar fi să-l asemăn terorismului religios, astfel de fiinţe create în laboratoarele secrete pot fi lesne numite talibani ai ordinului de distrugere în masă. Prin disoluţia statului şi punerea la podea a oricăror rânduieli, ei rămân cu un spaţiu deschis, chiar gol, în care să-şi impună propriile reguli. Şi atunci, să nu mai aud pe cineva că va urla „Vrem libertate!“. Ăştia sunt mai răi ca Beria sau Goering, pentru că sunt mai şcoliţi şi au la dispoziţie Cyborgii, despre care voi vorbi într-un număr viitor.

18 martie 2019 13:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.