Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Casa de modă franceză Louis Vuitton a retras articolele de îmbrăcăminte cu tematica Michael Jackson din colecţia vară 2019 pentru bărbaţi după difuzarea documentarului privind presupusele abuzuri împotriva unor copii comise de regele muzicii pop, relatează Reuters.

Colecţia a fost prezentată în luna ianuarie la Săptămâna Modei de la Paris şi urmează să apară în magazine în iunie, însă o purtătoare de cuvânt a brandului Louis Vuitton a declarat că articolele cu tematica Jackson nu vor fi puse în vânzare.

Integral pe AgerpresComentarii

Kuminecăturile Gemene Zimmerman, mai ușurel cu lăbăreala platonică, sună ca niște mugete de vițel puber care încă nu cunoaște dragostea adevărată. A fi specimen Homo Superior ecce lucru mare dar trebuie să îți dorești cu adevărat să înbuci fructul interzis al bananierului primordial, maiales după o anumită vârstă. Noi căcănarii ne iubim ca frații de cruce și nu suntem egoiști în nici un caz, ne sacrificăcăm unu pentru toți și toți pentru unu regular și strângem hora să ne-ajungă-n kur la toți iar când avem nevoie de carne de tun evident folosim bovine. Încă din antichitate zămislim prunci prin inseminare artificială chiar înainte să se inventeze eprubetele, tu n-ai auzit de Preacinstita Fecioară?! În ziua de azi închiriem vite încălțate cu ugere sănătoase să ne zămislească mai mulți prunci decât capul tău sec poate să-și imagineze. Majoritatea producem sămânță rahitică care nu răsare dar și din aia ne putem cumpăra, pizdacii fraieri și-ar vinde și sufletul pentru doi bani și o revistă porno...

18 martie 2019 18:41

Lambert Tot cu presupusele si astia???? Parca ar fi de la DNA-ul romanesc... :):):) Uite asa distrugi oamenii cu presupusul mediatizat! Geniul, forta motrice, valoarea pentru umanitate nu mai conteaza..... Te fac una cu pamantul doar ca asa vor muschii lor, sau asa au primit ordin limbricii acoperitzi!

18 martie 2019 17:47

Zimmerman Doar ca a iubi pe aproapele, nu inseamna sa faci sex cu aproapele..... Kurrupt e doar un instinct satisfacut, ceva sec, ce nu poate zamisli viata!!!!! Adica egoist!

18 martie 2019 17:27

Ecce Kurrupt Ce păcat. Chiar doream să-mi cumpăr o geacă LV stil Smooth Criminal, sau pe românește "Găozar Subtil". Regele ecce neprihănit! Presupusele abuzuri ecce o invenție a heteroriștilor inferiori plini de ură care nu au capacitatea intelectuală să înțeleagă dragostea pe care un specimen Homo Superior o simte în fundul sfinkterului, pardon sufletului. "Lăsați copiii să vină la mine!" și "Iubește-te cu aproapele ca tine însuți" ecce poruncile fundamentale pentru depășirea condiției înnăscute de heterorist penal și dobândirea stării de neprihănire. Precum zice și regele muzici populare mioritice, Cristian Homobuci: Unu cu unu face doi, o grămadă de heteroriști penali n-are ce căta-ntre noi.

18 martie 2019 14:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.