Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Topul încrederii în politicieni este deschis de primarul Capitalei Gabriela Firea, potrivit sondajului CURS realizat doar în Bucureşti. Pe locul doi vine Laura Codruţa Kovesi, măsurată, deşi nu e politician. Podiumul e completat de Călin Popescu Tăriceanu. Klaus Iohannis vine abia pe locul patru. Dintre liberali, cel mai bine clasat e Rareş Bogdan, numărul unu pe lista PNL pentru europarlamentare, la egalitate cu Dacian Cioloş.

Sondajul a fost realizat în Municipiul Bucureşti pe un volum eşantion de 1067 respondenţi şi are o marjă de eroare de +/- 3,0% la un nivel de încredere de 95% prin interviuri faţă în faţă la domiciliul respondenţilor. Perioada: 21 februarie - 11 martie 2019.

Integral pe AdevărulComentarii

Tariceanu 4,2% din increderea bucuresteniloor. Astai facatura de facatura! Cum drku sa aibe tariceanu 42%!/// Cred ca ati editat gresit: 4,2%.

18 martie 2019 15:32

Sondaj CURS - o mizerie politizata Patron la CURS e Iosif Buble fost Latrina 3, sotul deputatei PSD Tusa, deci e clar cat e de corect, nu?!

18 martie 2019 14:04

bobocc Jegoasa de Firea e în "firea feudalismului" PSD-ist. Trebuie să luăm aminte la Kovesi, această Flacără Vie anticorupție, mama Neamului Românesc, cea mai bună și mai iubită fiică poporului! În jurul ei trebuie să strângem rândurile, pentru a o ajuta la îndeplinirea mesianică a existenței sale, aceea de a "da cep" scursorilor din PSD sprea a li se risipi vlaga coruptă și plină de putreziciune în cele patru vânturi (cu SOV al cincilea, chiar!). Vivat Kovesi! Vivat! Vivat! Vivat!

18 martie 2019 12:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.