Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este ziua audierii pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD ar trebui să fie audiat luni, la Instanța Supremă, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Acesta este însă internat în spital încă de sâmbătă din cauza unei hernii de disc și există posibilitatea să fie operat.

Doi medici susțin că liderul PSR ar trebui suspus unei intervenții chirurgicale, iar o decizie ar putea fi luată chiar luni dimineată.La termenul trecut, Instanţa supremă a admis cererea depusă de Liviu Dragnea privind reaudierea sa în dosarul DGASPC Teleorman.

"Admite, în parte, cererile de administrare de probe formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie, de inculpaţii Alesu Floarea, Dragnea Nicolae Liviu şi Şefu Olguţa. Încuviinţează administrarea probei testimoniale cu următorii martori: Dumitru Jenica - pentru Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie şi inculpaţii Alesu Floarea şi Şefu Olguţa; Oprescu Silvia şi Dumitrescu Mircea - pentru inculpatul Dragnea Nicolae Liviu; Neagu Valerica şi Lazăr Lucian pentru inculpata Şefu Olguţa. În baza art. 100 alin. 4 lit. b C.proc.pen. respinge celelalte cereri de administrare de probe formulate de inculpaţii Dragnea Nicolae Liviu şi Şefu Olguţa. Dispune citarea martorilor pentru termenul din 18.03.2019. Dispune reaudierea inculpaţilor Dragnea Nicolae Liviu şi Şefu Olguţa şi le pune în vedere să se prezinte la termenul din 18.03.2019", se arăta în decizia Instanţei supreme.


Comentarii

Viorel Gabor Ce trebuie inteles in acest articol este ca Dragnea este tare lovit de o dubla hernie de disc....Adica e BETEAG de tot...nu se poate misca pe picioare....O fi carat ceva foarte greu ?...Sau l-a supt fatuca blondina cu 30 de ani mai tanara de i-a atins nervu sciatic....Sugerea s-a ridicat in sus pe maduva spinarii...Nu mai are saracu de el vlaga...Si asa BETEAG dar si Infractor Condamnat si Lovit la Moralitate de o juna blonda curvustina pe care-o lua cu el in Brazilia de cind era inca insurat cu acte cu Bombonica si avea si doi copiii...Mai vrea sa ajunga si presedinte al Romaniei...Cica se ingrijeste de saracimea tzarii...Pai domnul Dragnea este internat la un Spital Privat din Romania aflat la cel mai mare standard....Doar prostimea mamaligara n-are decat sa se "bucure" de-o infectie nozocomiala si un stafilococ auriu in Spitalele de Stat...Asa de tare s-au ingrijit PSD-istii de marirea alocatiilor copiilor de doar doi din ei au votat in Parlament amendamentul respectiv....Acum cata prostime mamaligara le i-a de bune toate minciunile spuse da Cloaca asta PSD-sta, ramane de vazut....Pacat ca Romania are asa de multi prosti !!!...

18 martie 2019 15:35

găozar NAZIST depistat 18 martie 2019 12:08 Băi ”ciurliburli” , dar când Carmen, știi tu care, nu -s-a prezentat la audieri, ba că-i curgea nasul, ba că avea ședință cu părinții, ba că era în ”vizită de stat degeaba” ....bla, bla, bla bla. atunci era corect? Angajări fictive, la stat. s-au făcut, se mai fac și o să se mai facă de către TOATE PARTIDELE POLITICE !!!!!! Secretara de la partid, ori alte pițipoance și/sau diverși ȘOȘONARI, în condițiile speciale ale ”partidului” utili, dar nu pot fi plătiți din lipsă de bani, ......... Prefectul, Președintele Consiliului Județean și/sau ”PREMARELE” identifică sau inventează un ”loc călduț” pe organigrama instituție ........ și plasează POLITRUCUL!!!!! Atenție!!!! Acest fenomen se petrece în toate JUDEȚELE, inclusiv București, și întoate partidele, cu condiția să aibă un ales local sau un prefect. În cazul lui Dragnea, nu susțin că nu a furat ori că a furat, dar dosarele sunt făcute PROST și la comandă!

18 martie 2019 12:42

Gicu A mai gasit o metoda sa amane procesul!!! Ce prost din Romania mai poate crede ca este nevinovat?!

18 martie 2019 12:31

Prea de tot ! Atatea amanari,cereri de audieri, schimbari de complete-toate fac ca numai un tembel mai poate crede ca Dragnea e nevinovat.Sa vedem daca justitia " pune botul". Cred ca si ea e deja exasperata .Pe acest tablou , Dragnea ar trebui sa ia o pedeapsa foarte severa !

18 martie 2019 12:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.