Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Ne preocupă problema cea mai arzătoare pentru industria auto- infrastructura de transport. Am modificat legislația pentru a crește posibilitatea de a dezvolta infrastructura, inclusiv prin parteneriatul public-privat. (...) După atâția ani în care lucrurile au mers cu încetinitorul, guvernul pe care îl conduc a luat în piept această provocare și vom demonstra că se poate. Oamenii au dreptate să fie supărați pentru ritmul în care s-a lucrat în acest domeniu, însă adevărul trebuie spus până la capăt. În guvernările PSD s-au făcut peste 500 de km de autostradă din cei existenți, în alte guvernări au fost 0 km și să nu uităm că ministrul transporturilor din 1999, devenit apoi președintele României, ne explica faptul că România nu are nevoie de autostrăzi, ne ajung drumurile naționale. Ne luptăm de ani buni cu această mentalitate profund greșită, dar și cu o serie de piedici puse parcă intenționat de unii” a susținut Dăncilă.”Este o problemă esențială (construirea de autostrăzi- n.red) pentru dezvoltarea viitoare a României, însă acest lucru nu-l putem rezolva decât punând umărul la acțiune nu făcând circ și declarații politice. Concret, săptămâna trecută au început lucrările la primii km la autostrada din Moldova”, a conchis ea.


Comentarii

Veorica Păduchi-Lați Dăncilă Aveti un fix cu autostrazile!

19 martie 2019 3:50

bobocc Păi D'aia are D'ragnea d'iskopatie, a pus umăru' la hoție, cârdășie, TelDrum-ie! Luați aminte la Koveși! Mamăl, tatăl și Atotputernicia anticorupție! Jos Dragnea, jos, jos, în iad PSD-ist oneros! Sus Kovesi, su, sus, în văzdus te-ai dus! Veghează-ne de sus și fie-ți milă și îndurare de noi, păcătoșii fără vină! Ne închinăm Ție cum nu ne-am închinat nimănui încă! Fii mama noastră, dă-ne nouă azi biberonul de toate zilele și nu te îndura de corupții care ne "sparg" rândurile!

18 martie 2019 13:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.