Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă a declarat, la ceremonia de semnare a memorandumului între compania DP World şi Ministerul Transporturilor, că este important ca zona Portulu Constanţa să devină una dinamică, iar România e interesată să aibă o prezenţă substanţială în regiune a companiilor din Emiratele Arabe Unite.

„Prezenţa dumneavoastră aici pentru semnarea memorandumului de înţelegere între compania DP World şi Ministerul Transporturilor este o dovadă clară a prieteniei care ne leagă şi un moment important pentru ambele state. Astăzi (duminică – n.r.) deschidem calea unei colaborări mai extinse în domeniul transporturilor şi infrastructurii de transport, în contextul semnării în februarie 2019 a Acordului de concesiune pe termen lung pentru operarea terminalului de containere din Portul Constanţa. Experienţa dumneavoastră în acest domeniu va fi cu siguranţă un factor esenţial de acum înainte”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică la Palatul Victoria.

Integral pe MediafaxComentarii

Frank Nea Costele, asta e perdeaua pentru arabo-americani...... EAU sunt oaza Americii, pazita cu armele pentru sondele de petrol.... Lucrurile sunt putin mai complicate.... Romania la bucata - e noul slogan- euro-americano-arab.... Insula Mare a Brailei concesionata arabilor, apararea cu vechituri americane,economia la nemti, francezi, austrieci, olandezi .... Fa legatura!!!! :)

18 martie 2019 17:19

taci fha zdreantzoo o inculta . anal.fabeta . puscaria pe ea.

18 martie 2019 10:51

v Ma Intreb, oare cum puteam inainte sa avem fabrici Romanesti sa administram tot ce aveam, iar acuma avem "nevoie" sa vina altii sa ne faca autostrazi, sa exploateze gazul, petrolul, padurile si alte bogatii ale tarii. Oare noi sintem prosti de tot de trebuie sa vina strainii sa angajeze Romani si sa externalizeze veniturile obtinute la noi?

18 martie 2019 0:23

Nea Costel Memorandumului între compania DP World şi Ministerul Transporturilor? Adica dat o bucata de port gratis harabetilor! Buna afacere, Veorico!

17 martie 2019 22:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.