Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Andrei Caramitru, intrat în ianuarie în USR, unde a devenit consilierul președintelui Dan Barna pe programul de guvernare al partidului, s-a remarcat în ultima perioadă cu o serie de postări controversate pe Facebook. După ce în ianuarie amenințase PSD cu o OUG care să-i bage la închisoare dacă USR ajunge la putere, Caramitru a revenit cu alte amenințări.

Sâmbătă, acesta a spus că trebuie construit în fiecare județ un muzeu al luptei anti-comuniste și un muzeu al luptei anti-corupție, iar elevii și bugetarii să fie obligați ”să petreacă OBLIGATORIU 2 zile pe an acolo.

Integral pe G4media.roComentarii

Aștia doi și cu umbrele lor - o formație de patru boi cu lanțu-n coarne! Lipsesc din poză văcuța lui Urinache, aia cu interzicerea fasolei pentru a evita încălzirea globală de la bășini, precum și Urinache însuși, care recomandă consumarea pișatuli praspăt eliminat, că și ăsta produce metan!

18 martie 2019 10:26

Muzeu ca să ce, bă boule?! Ca să-l vedem pe tactu în pulovăr de securel la Revuluție și de adversar ilescian al „golanilor” din Piața Universității la Mineriadă?! Ca profitor instituțional al Revuluției îmbogățit din cultură?! Hai sictir, bou cu coarne gigantice și creierii îmbâcsiți de soroșism, ceea ce înseamnă neomarxism, neocomunism și globalism feroce, mai al dracului decât revuluția mondială visată de alde Marx și Engels și estropiată de Lenin la „veriga slabă”! Pe cine dracu crezi că înseală camuflajul tău de anticomunist?! Ești prea îngălat la minte că să înțelegi că reacția naturală a popoareleor căzute în capcana comunismului a fost să-l denatureze în comunism de nuanță națională, apoi să-l arunce și pe acesta la groapa de gunoi a istoriei. Veniți voi acum, niște puțoi, odrasle de foști securei și comuniști de frunte, și trâmbițați anticomunismul, băgând pe gâtul popoarelor GLOBALISMUL, un medicament mai al dracului decât însuși comunismul!!! Încă o dată, SICTIR de aici!

18 martie 2019 6:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.