Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Multă lume a fost surprinsă de alegerea liberalilor. Chiar și cei mai importanți dintre actualii membri ai PNL-ului arătau așa de bosumflați și de triști, de parcă ar fi asistat la o înmormîntare. Vasile Blaga, în fața unei cariere internaționale de vorbit cu mîinile și cu picioarele, cel mai nefericit dintre toți, Ludovic Orban, la fel de vocal dar și de inconștient și de lipsit de substanță, sunînd a butoi gol, Buda, ca un comersant de imobiliare ajuns într-o grupare înlăuntrul căreia nu știa care este de la DNA și care de la presă, ce mai, un eveniment pleoștit, lipsit de optimism, de speranță, de umor și, mai ales, de proiect.

N-a ajuns PNL la sfîrșitul lumii, dar nici departe de o și mai mare criză nu se află. Să nu uităm că liberalii au o experiență nebună din a scoate din pălărie președinți și cîștigători de partidă. Au făcut-o cînd l-au adus pe Theodor Stolojan (liberal cam ca o cămilă zburătoare), cînd l-au transplantat pe Iohannis (liberal mai ales cu casele din Sibiu și cu cele recuperate de la Grupul Etnic German), au încercat să se folosească și de Marian Munteanu, la un moment dat l-au probat și pe Viorel Cataramă ca pe un pantof de vară, i-au exploatat și talentul oratoric al lui Crin Antonescu și, după ce și-au făcut interesele, i-au tras una peste gură și l-au pus la păstrare. Din acest punct de vedere, Rareș Bogdan ar trebui să fie precaut. În versiunea lor actuală, liberalii au încercat întotdeauna să se salveze folosindu-se de oricine și abandonînd cu un cinism tipic în prostituția politică.

Integral pe CotidianulComentarii

Je L.am auzit pe Tărtăcuța isterico-patriotardă ca el mai bine si.ar tăia mâna decât să voteze contra unui roman la o functie europeană, în speță Kiovessy. M.au trecut fiorii de groază cum i.ar lasa el ologi de ambele mâini pe Macovei si amandoi Preda aia. Brrrrrr....!

18 martie 2019 7:55

Nistorescu, securistul? Nu, mersi Scarboasa fiinta

17 martie 2019 7:46

soloMAN Asa da! Ati vazut ca articolul lui Sorin Avram aparut in acelasi ziar Cotidianul nu-i decat o simpla ratacire . Turnator al securitatii comuniste in perioada studentiei, pe numele sau Cornel Nistorescu, nu se dezminte. Si el un fiu de plugari din Ardeal, mai exact un mot, care in copilarie purta camasa lunga din in si canepa, scapat la oras a trecut la pantaloni si s-a cacat in ei- crezandu-se tot in camasa aia lunga pe care nici nu trebuia sa si-o ridice cand mergea in fundul curtii. Numai ca ce sa vezi? Acesti turnatori ajunsi in Bucale uita de unde au venit, ba devin chiar tradatori mai rai decat au fost in perioada comunista. Asa-i si Sorin Rosca Stanescu, un alt fost turnator si colaborator al securitatii comuniste, ba chiar si Marius Ghilezean, un ratat regalist transformat intr-un lingau pesedist. Rusine sa va fie! Asta nu inseamna ca ne mandrim cu Blaga.

16 martie 2019 17:24

vasile Acest individ nu stie decat sa balacareasca PSD-ul si pe liviu Dragnea.

16 martie 2019 9:54

gica,contra Alesii de la Europarlamentare au obligatia de a vota cum li se ordona din tara de catre seful de partid si de a sustine financiar partridul cu un paraandarat substantial In schimb au imunitate,plimbari gratuite in UE shoping si munca CANCI Convenabil !

16 martie 2019 0:21

Geo Oricum comparați-l pe Rareș Bogdan - primul în Lista Eoroparlamentarelor PNL-iști cu Rovana Plumb - acea primă din Lista PSD-istă....Păi pe unde a trecul Rovana și iarba s-a uscat !!!....A falimentat fabrica de cosmetice comunistă Magic lăsînd 700 de femei muncitoare șomere....apoi apucîndu-se de politică doar a mințit cît cuprinde....De cînd era Ministra Mediului am intrat în infrigementul Uniunii Europene pe motiv de Ne-Ecologice Gropile de Gunoi din țară și tot pe vremea ei tăierile de păduri din Romania au cunoscut apogeul...Ne minte ordinar cu 180 Km de autostradă inaugurate în 2019 cînd fostul Ministru al Transporturilor Șova zice că nu-s deschise șantiere să se realizeze atîți de mulți Km....cică doar vreo 50 Km se pot realiza....Minciuni cît cuprinde !....Minte ca Dăncilă fără să clipească !!!...Știe Cocoana asta vreo limbă străină să ne poată reprezenta cu succes ???....

15 martie 2019 17:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.