Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Ion Cristoiu are un răspuns critic pentru Victor Ponta, spunând că atitudinea sa, potrivit căreia "denunţarea abuzurilor comise de Binom face parte dintr-o campanie care urmăreşte ca toţi cei acuzaţi de corupţie să scape" arată o deraiere stupefiantă a personalităţii fostului premier.

Redăm integral editorialul postat de Ion Cristoiu pe www.cristoiublog.ro

Pe cristoiublog.ro şi în Evenimentul zilei de marţi, 12 martie 2019, am publicat în premieră absolută unul dintre documentele cele mai convingătoare în sprijinul tezei că în România au existat şi există mai multe state paralele, care se bat între ele fără cruţare. Am susţinut Teza mai multor state paralele în scris şi la televiziuni aducînd drept argumente cîteva instituţii folosite de politicieni în bătălia pentru putere şi pentru supravieţuirea la putere:

Binomul SRI-DNA, apărut pe vremea lui Traian Băsescu şi folosit de fostul preşedinte pentru a-şi lichida adversarii din presă şi din politică.
SPP, pus la dispoziţia preşedinţilor pentru spionarea demnitarilor şi pentru mituirea jurnaliştilor.
Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, folosită de Liviu Dragnea pentru a ţine la respect duşmani din PSD, dar şi din afara acestuia.
CNAS, folosit în prezent de Klaus Iohannis pentru terfelirea celor care-i ameninţă redobîndirea unui nou mandat.

Integral pe MediafaxComentarii

Ce sa fie, ce sa fie ! Dupa cum se vede , nici binoamele, nici trinoamele, nici cele de stanga , nici cele de dreapta nu te baga in seama si te lasa sa zburzi cu fanteziile tale SF.Observi cat esti de luat in serios ?

15 martie 2019 9:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.