Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezent în emisiunea ProSport LIVE, fostul jucător al celor de la Steaua, Rapid şi Dinamo şi actualul antrenor al celor de la Carmen Bucureşti, Daniel Iftodi (51 de ani), a vorbit despre unul dintre cei mai experimentaţi jucători pe care îi are sub comanda sa la echipa din liga a patra, Hristu Chiacu (32 de ani), fot jucător la Dinamo şi nepot al lui Gigi Becali.

Chiacu a fost crescut la academia lui Dinamo şi a jucat în străinătate pentru polonezii de la Wisla Cracovia şi azerii de la Khazar Lankaran: ”Este un jucător important pentru echipă, este un jucător de valoare. O să aibă un cuvânt greu de spus, în afară de el mai am câţiva jucători cu experienţă, alţii care sunt tineri şi de perspectivă, foarte buni. La vârsta lor ar putea să joace cu uşurinţă în liga a doua”, a spus Iftodi la ProSport LIVE.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.