Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulţi membri CSM s-au contrat, joi, la şedinţa plenului Consiliului, judecătorul Gabriela Baltag propunând suplimentarea ordinii de zi cu un punct privind motivarea CCR pe conflictul generat de protocoalele secrete, solicitarea fiind însă respinsă, informează Mediafax.

„Săptămâna aceasta a fost dată publicităţii motivarea deciziei a CCR pe tema conflictului ca urmare a unor protocoale. Aş dori să supunem atenţiei suplimenatarea ordinii de zi cu această decizie, dacă apreciem că este suficientă decizia sau avem o altă lucrare care ar putea să completeze, decidem împreună, să completeze această temă, tema protocoalelor. Ştiu că avem o lucrare dispusă la IJ (Inspecţia Judiciară -n.r.), dar faţă de cele prezentate în considerentele deciziei Curţii Constituţionale, aş dori să discutăm în ce măsură încheierea celor două protocoale a afectat sau nu independenţa puterii judecătoreşti", a solicitat judecătoarea Gabriela Baltag, potrivit Mediafax.

"Eu aş vrea să le discutăm împreună cu celelalte protocoale, aşa cum spune doamna preşedintă, şi în special cu protocolul încheiat între Inspecţia Judiciară şi serviciile de informaţii ", a replicat Andreea Chiş.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.