Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Badea a vorbit la ”Esențial” despre procesul pe care i l-a intentat Camelia Bogdan, numele realizatorului Antena 3 fiind unul dintr-o lungă listă.

Realizatorul emisiunii ”În Gura Presei” spune că adevărata problemă este că un astfel de om a decis în privința libertății semenilor săi.

”Nu știu, dar nici nu mă interesează (de ce a fost deschisă acțiunea în instanță - n.r.). Ceea ce mă interesează este că în Justiția din România sunt judecători precum Camelia Bogdan. Pe Michael Jackson nu l-a dat în judecată? Problema nu e că ne-a dat duduia în judecată, bine, sperăm să nu dăm peste o onorată instanță cum e Camelia Bogdan. Problema reală când ne uităm la această listă este că în România, în statul de drept, în UE, sub Timmermans și Juncker sunt judecători ca duduia asta (...) E o problemă absolut reală și înfiorătoare că această duduie a decis irevocabil cu privire la libertatea oamenilor” a spus Mircea Badea.

Camelia Bogdan a intentat nu mai puțin de 16 procese la Tribunalul Cluj și la Curtea de Apel Cluj împotriva a 26 de persoane și instituții.


Comentarii

Dr. House Pentru "Ca să vezi" și cei că el: drepturile "Omului" au fost și sunt întotdeauna și pretutindeni respectate! Probleme sunt cu respectarea drepturilor "oamenilor". Dacă e nevoie pot să-ți zic și cine este "Omul"!

14 martie 2019 17:01

Ca sa vezi ! Badea inca nu a aflat ca sunt garantate drepturile omului dar nu si a cimpanzeilor.

14 martie 2019 16:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.