Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miercuri, în mai multe zone din lume printre care și România, rețelele sociale Facebook, Instagram și Whatsapp s-au confruntat cu probleme de conectare. Ulterior, pentru a liniști populația, compania a transmis că problemele care au apărut la nivel de rețea nu sunt cauzate de un atac cibernetic.

Problemele s-au remediat după mai multe ore. Aceasta a fost cea mai lungă perioadă din ultima vreme în care rețele sociale nu au putut fi accesate, scrie DailyMail.

Miercuri după-amiază, milioane de utilizatori ai serviciilor oferite de aceste aplicații au semnalat probleme privind conectarea în Marea Britanie, în numeroase alte state membre ale Uniunii Europene, dar şi în Statele Unite, Brazilia, Peru, Columbia şi Mexic.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ecce Kurrupt Există o durere mare la Fesebuci în toată lumea la acest moment. Analiștii nu știe dar cercetează și va afla în curând că care ecce problema...

14 martie 2019 17:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.