Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției și actual membru PNL, este audiat joi la Poliție într-un dosar al Parchetului General.

”Este un dosar care vizează niște intermedieri financiare făcute de Cătălin Predoiu în 2012, în calitatea sa de avocat. Este audiat doar în calitate de martor” a spus Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3.

Audierea este realizată de polițiștii de la Direcţia de Investigare a Criminalității Economice, în baza delegării primite de la Parchetul General.


Comentarii

v, militant PSD DNA a condamnat 90% PD-L-isti si 10% din P$D, UDMR, PMP. De ce au indraznit sa ancheteze fie si un singur corupt psd-ist????

15 martie 2019 6:08

v, militant PSD Liviu Dragnea are pula mare, el fute-n cur pe orisicare!

14 martie 2019 23:05

Liviu Dragnea, traseist PD-PSD v, imi placi enorm. Te-as fute, dar auzit ca ai păduchi.

14 martie 2019 19:10

Gogu @ v@ ...iarasi ai uitat sa-ti iei pastilele!

14 martie 2019 18:34

v Se pare ca gasca Javrei Ordinare, scapa de orice. Investigarea lui Precoiu este de ochii lumii, sa nu se spuna ca nu sint anchetati si cei de la PDL-epre

14 martie 2019 16:46

Este halucinant faptul că Băsescu și gașca lui din PD=PDL, acum disipați prin PNL, P,P, USR .... , deși au furat ”de au zăpăcit” chiar și din buzunarele românilor, amintim aici, 25% din salarii, 15% din pensii, au redus îndemnizația de creștere a copiilor în vârstă de până la doi ani, 15% din șomaj ....etc., fonduri europene........ au reușit ”performanță”, evident cu IMPLICAREA S.R.I., D.N.A., Î.C.C.J., să se sustragă de la răspundere, ba mai mult au ”aruncat praf în ochi” românilor orientându-le atenția către cei din PSD, nu că cei din PSD ar fi ”îngeri”. Rămân la concluzia că cele mai MARI JAFURI s-au tras pe timpul lui BASESCU. Românii au o vorbă ”HOȚII STRIGĂ HOȚII”! Vreau să văd și eu cum dau socoteală PUȘLAMALE, precum Predoiu, Videanu, Berceanu, Blaga, Anastase, Cocoș, Iohannis, Flutur, Falcă ......s.m.d.

14 martie 2019 14:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.