Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zone mari din orașul Oradea au rămas, marți seară, în beznă pentru circa 30 de minute. Avaria a fost provocată de un animal care s-a curentat între fire și a provocat un scurtcircuit devastator pentru rețeaua electrică a orașului.
Inițial, s-a anunțat că de vină a fost un dihor. Apoi, s-a stabilit cu exactitate: animalul care a lăsat Oradea în beznă n-a fost un dihor, ci un jder de piatră, a anunțat bihoreanul.ro. Infrastructura electrică a orașului transilvănean este atât de vulnerabilă încât poate fi anihilată de un animal de talie mică. „Vă informăm că incidentul produs în funcţionarea reţelei de distribuţie a energiei electrice în data de 12.03.2019 a avut drept cauză electrocutarea unui animal (dihor) la contactul cu echipamentele electrice la o tensiune de 20.000 V”, se arată în comunicatul SDEE Oradea, care adaugă, de asemenea, că „durata întreruperii a fost de aproximativ 30 minute”, a informat Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.