Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a afirmat că comportamentul politicienilor care au susținut că în buget nu există bani de pensii este „regretabil" şi „iresponsabil". Președintele Senatului a catalogat drept „populism ieftin" propunerea de a tăia din fondurile alocare de la bugetul public. Tăriceanu a considerat că criticile aduse de opoziție la adresa bugetului arată o „atitudine iresponsabilă” de care oamenii își vor da seama când vor primi banii la timp. Tăriceanu a mai fost întrebat despre schimbul de replici din parlament dintre ministrul Eugen Teodorovici şi senatorul liberal Florin Cîţu, acesta a spus: „Sunt parlamentar vechi, nu mă mai surprinde, în Parlament e un loc de confruntare, de duel verbal, câteodată mai civilizat, alteori nu.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Tariceanu, parte a statului masonic parslel Tatal meu, Dan Amedeo Lazaresci a fost seful masoneriei romane. In inchisoare, si-a turnat yoti colegii liberali.

14 martie 2019 23:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.