Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Lia Olguța Vasilescu a făcut denunţ împotriva procurorului care a anchetat-o, Claudia Roşu, şi a a poliţistului judiciar Antonie Smarandache.

Denunţul a fost depus la Secţia specială pentru investigarea magistraţilor.

„Am așteptat timp de trei ani până să fac această plângere. Eu am sperat că în această perioadă fie se clasează dosarul, fie reușesc să trec cu el prin instanță astfel încât să am un situație clară juridică. Din păcate, situația dosarului meu este cea pe care o cunoașteți. Dosarul a fost trimis la DNA acum doi ani de zile, s-au mai făcut câteva cercetări în dosar în sensul că au fost chemați martorii sub acoperire să dea declarații(...). Plângerea visează foarte mult și pe un colaborator de-al meu. A fost anchetat câteva ore într-un hotel, am adus acuzații inclusiv de tortură care sigur că se pot proba.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

v Cred ca este foarte bine ca d-na Vasilescu ii da in judecata pe procurorii care au acuzat-o. Daca lasa pe acea "grupare" de anchetare a abuzurilor celor din justitie, probabil astia ar fi taraganat lucrurile pina se prescrieau, sau platea daune statul (adica noi)

14 martie 2019 23:35

crestinu` si....nu prea Ia-le banii Olguta ! Multi, cat mai multi ! Ca....ai de unde ....lua !

14 martie 2019 11:45

Uitați-vă cât de ”ELEVAȚI”, să nu mai spun că sunt și ANALFABEȚI, sunt susținătorii lui Johannis. Vom lucra cu materialul clientului: 1 Citat din Dumitru Pintilie. ”Tupeu bolsevic, caracteristic partidului, se simpt pe val, datorita lui Tu-dorel”! Dacă prostia nu doare, nici Pintilie nu simte. Așa el ”simpte”. Nu doresc să-l mai analizez pe acest #rezistaci. Stai jos! Ești PROST! Ceilați #rezistaci sunt, cu mult, mai proști față de prevederile legeale în vigoare.

14 martie 2019 11:17

NOI Puslamalele USR-iste, PNL-iste, PMP-iste, impaduchiate cu infractori inraiti, care au devalizat Bugetul Tarii cu miliarde Euro (Basescu, Blaga, Videanu, Boagiu, Popoviciu, Cocos, Udrea, Bica) sar turbati la gatul dnei. Olguta Vasilescu, care, indrazneste sa reclame abuzurile inimaginabile ale adunaturii Kovesi&Co. Degeaba injurati si calomniati, puslamalelor securiste, veti avea surprize negre, caci romanii oripilati de biolenta rezistacilor vostri, vor vota IN MAJORITATE, actualul Guvern de coalitie PSD/ALDE.

14 martie 2019 11:13

Ion Georgescu Acum vedem de ce au creat Secţia specială pentru investigarea magistraţilor....și-au creat-o pentru ei PSD-iștii că de aceea au și pus acolo o Tanti Procuroare, Adina Florea de a mîncat PSD-ism pe pîine de la Tac-su, vechi activist PSD-ist Consilier crescut în școala lui Mazăre-Constantinescu și perfecționat acum la școala mai elevată a lui Stroe Felix-Făgădău....Mazăre & Constantinescu trăgeau Șpagi și Comisioane și de la un Pescăruș ce zbura deasupra Constanței !!!....Stroe Felix și Făgădău umplu Constanța de Contracte inutile (Bănci pe Stefan cel Mare din metru-n metru și duble de parcă ar fi mii de plimbăreți pe aceea stradă, Fiare forjate cîcălau în Parcul Primăriei cu cele trei WC-uri Eco de 50 000 Euro/Bucata....cît comision adunat ?!?....Crîsme și terase în Portul Tomis dat nevestelor pe ochi frumoși....și tot așa....Lucruri inutile investite din care să iasă șpaga și comisionul.....Te zgîrie pe ochi sediile de biciclete betonate cu computere înglobate de stau degeaba fără biciclete sau șanțurile făcute în toate trotuarele orașului să se tragă cablurile aeriene suspendate dintre stîlpi și copaci....dar doar s-au tras țevile de plastic căci cablurile tot acolo atîrnă....să iasă comisionul...doar atît...CICĂ INVESTIȚII PE BANI EUROPENI....DEGEABA FĂCUTE...Ba Nu...Pentru Comisioane și Șpagi...

14 martie 2019 11:10

dan Nu stiu cum se face ca tot timpul apare cate o Elena udrea, Poporul asta este blestemat sa aiba parte de cate o nenorocita din asta care se crede buricul pamantului.O sa va tragem la suturi in cur la alegeri , sa va duceti in Patagonia, nenorocitilor de psd-isti.

14 martie 2019 10:14

Gicu Olguta-Curvuta, ai avut nevoie de trei ca sa pricepi?!...sau ai asteptat sa prinzi mai multa putere prin casatoria cu un securist?! Chiar nu vezi ca Dragnea nu mai are nevoie de tine?!

14 martie 2019 10:00

Maximus Cunilingus Spaima procuriștilor, kuriștilor, căcănarilor și altor specimene Homo Superior din întregul sprectum al kurcubeului. Olguța mâncai-aș prunuța.

14 martie 2019 9:53

Felicitări și RESPECT D-na Vasilescu!!!! Susținătorii ”satului paralel ( în viziunea lor stat de drept)” au impresia că ei sunt singurii ce se plasează deasupra oricărei legi, oricărui regulament, oricărei proceduri, ...s.m.d.. Ajunge!!! Aceste practici COMUNISTE, SECURISTE, STALINISTE impuse de DNA-ul lui Băsescu, Kovesi și Johannis, deși este târziu, trebuie să înceteze. D-na Olguța VASILESCU să vă dea Dumnezeu sănătate, liniște și putere de muncă! Nu în ultimul rând CASĂ DE PIATRĂ!

14 martie 2019 9:46

Psd-ciuma rosie Tiganca..

14 martie 2019 9:25

Fara. asa Olguta,pune-te pe el si tragei un futai sa-i sara gleznele in tavan.

14 martie 2019 9:04

Liviu Dragnea, noaptea minții, el îți fute-n cur părinții, dăndu-le pensii mici Pt ca plateasca 1,8 miliiarde de euro 180.000 de pensii speciale lunar.

14 martie 2019 9:02

Fhut.in.kur.pesedisti Cioromela cu tupeu!

14 martie 2019 8:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.