Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Caz lugubru în Slovenia, unde o tânără a recurs la un gest extrem pentru a pune mâna pe banii din poliţa de asigurare, relatează BBC. O tânără de 21 de ani din Ljubliana, capitala Sloveniei, şi-a tăiat mâna cu un fierăstrău circular pentru a obţine în mod fraudulos aproape 400.000 de euro de pe asigurările pe viaţă şi accidente semnate cu mai multe companii de asigurare.

Este vorba de cinci firme de asigurare pe care tânăra slovenă le-a prejudiciat, cu ajutorul a patru dintre rudele sale. Una dintre rude, de altfel, a asistat-o la amputarea braţului.

Înscernarea a avut loc la începutul anului, au precizat poliţiştii sloveni, potrivit The Journal. Suspecţii au încasat recent banii dintr-o asigurare pentru accident cu vătămare corporală.

„Cu unul dintre complicii ei, ea şi-a amputat intenţionat mâna de la încheietură cu un fierăstrău circular, sperând să însceneze un accident”, a precizat într-o conferinţă de presă purtătorul de cuvânt al poliţiei slovene, Valter Zrinski.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.