Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„După-amiază avem și plenul pentru a vota bugetul. Sperăm să se întâmple cât mai repede ca după ședință să-l trimitem către promulgare”. „N-aș putea să intru în logica președintelui. Sunt aprecieri generale. Vedeți și astăzi amendamentele propuse în comisii și de la PNL și de la USR sunt amendamente fără rost. Totul e făcut în bătaie de joc”.

„Toate creșterile sunt acoperite. Știți foarte bine că până astăzi nu am avut niciun fel de sincopă în a asigura plata acestor drepturi bănești, cu toate că s-a spus foarte des că nu ar fi bani suficienți. Mergem în continuare pe aceeași linie”. Eu doar subliniez faptul că atunci când alții au spus ceva și nu a fost adevărat, niciodată nu s-a pus problema de punerea mandatului pe masă. Așa că hai să discutăm cu cei care, într-adevăr, pot să intre în astfel de discuții”.


Comentarii

Fara lasa smek,tu intri in alta parte,te bagam noi.

15 martie 2019 18:30

ovi Ba, ai albit degeaba, cei care au minte precum tu si V Vasilica nu ar trebui sa albiti niciodata. Tu esti in logica Vioricai si a penalului Dragnea din Teleorman, nu puteti gandi.

15 martie 2019 7:19

Frumuselul bolsevic parul alb As fute-n cur un postac psd.

14 martie 2019 23:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.