Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat, miercuri, după ce Comisiile de buget-finanţe au dat raport de admitere în forma iniţială, respingând cererea de reexaminare a lui Klaus Iohannis pe Legea bugetului, că speră că actul normativ să fie romulgat cât mai repede de şeful statului.

„Avem şi plenul pentru a vota acest buget. Sperăm cât mai repede să îl promulge preşedintele şi să fie publicat în Monitorul Oficial. Nu aş putea să intru în logica preşedintelui, pentru că în cererea de reexaminere sunt chestiuni generale. Atâta timp cât nu a cerut o discuţie cu Ministerul de Finanţe pentru a primi o explicaţie logică”, a declarat Eugen Teororovici, miercuri la Parlament.

Integral pe MediafaxComentarii

Sicterescu Speri....degeaba musiu Teodorovici ! Sasu-i ....sas ! Adicatelea .... nu are decat doua viteze ! Incet si foarte-ncet !Sictir sasule !!!

14 martie 2019 11:48

Grigore-Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu,din Statu Paralel ...și alt inamic a lui Dragnea Un Buget PSD-ist (cum spune și Iohannis) să fie plătiți ziariștii deontologii și sociologii PSD+ALDE-iști de la Antena 3, Romania TV și RTV-1 Romania 9..? Sunt platiți din Subvenția venită de la Buget via Guvern a PSD-ului și ALDE (adică din taxele și impozitele prostimii mămăligare....) ce,ea Subvenția este nesimțit de mare ..Alde Gîdea,Mircea Badea,Stoiceasca,Chiriac,Ciuvică,Pieleanu,Ciutacu,Nistorescu,Cristoiu,etc nu-i vedeți cît de înverșunat predică ????....Și cînd te gîndești că PSD-ul în noul Buget pe 2019 și-a dublat Subvenția ajungînd la 36 milioane de Euro toată gașca asta de propagandiști idioți pentru bani vor mînca căcat pe pîine seară de seară la televizor prostindu-i pe cine se uită.....Iar Mircea Drăghici,Trezorierul PSD-ului nu-și va mai cumpăra Mercedesuri că are din Subvenția de anul trecut ci Elicopter iar lui Dragnea î-i va cumpăra Avion privat să se ducă cu amanta blondină la pescuit oceanic....Trage la jug cu munca popor prost și mămăligar să dai taxe și impozite cît mai mari PSD-ului și lui ALDE.....Muncește prost de roman !!!.....

14 martie 2019 11:27

Psd-ciuma rosie Rusnac imputit, afara din Romania homosexualule!

14 martie 2019 9:22

Fhut.in.kur.pesedisti E homalau Orlando, o ascunde in kur !

14 martie 2019 9:20

UNFORGIVEN Băi albinosule, golanule, englez-bălteanule, rolandule, neaoșule, sârbule, rusule sau ovreiule, cu banii in Barbados, să nu crezi că mai ține cu stilul ăsta de Rică-fante de Obor, că ne-am săturat să fim conduși de neamuri proaste si de mitocani. Nici ca ăștia extremiști și agresivi care vopsesc clădirile guvernamentale și bat cu boxul bătrânii, dar nici ca voi și nici ca presedintele ăsta care nu face nimic dar pune tălpi prostești si puerile care nu rezolvă nimic, nici măcar un nou mandat lui. In 30 de ani ăștia nu am mai văzut atâta incrâncenare în a păstra puterea sau a o smulge celuilalt, fără să oferi nimic în schimb, ceva menit să aducă progresul țării și bunăstarea. Țara asta poate sa existe f.bine și fără Dragnea, Koevessy, Coldea, Ghița, Ponta, Tariceanu, Isărescu, Johannis, si fără macovei trădători de țară și denigratori de neam la Brussels, care ne reprezintă vorbind engleza cu subtitrare, de-i dor mâinile. PS: Gata, ajunge, trebuie ceva nou si nepătat, civilizat și constructiv, nepuși pe căpătuială proprie și jaf de ban public !

14 martie 2019 8:49

Bugetul tarii pradat de HOTII lui DRACnea PSD-ul cu 20,3 milioane de euro anul trecut, anul acesta DRACnea cu vilcov aloca PSD-ului 30 milioane de euro! Bai esti nebun! Atata banet de la buget politicienilor care dorm in banca parlamentului si taie frunza la caini! Banii astia, BUGETUL TARII, sunt banii tuturor romanilor platitori de impozite si taxe si, un guvern responsabil trebuie sa-i directioneze acolo unde este mare nevoie! Investitii, sanatate, cultura..sa crestem gradul de civilizatie al tarii si ce vedem noi ca fac acesti iresponsabili cu banii nostrii! Le da PENSII SPECIALE la toti porcii din ograda lor si tot ca-n troaca arunca cu milioane de euro partidelor politice.Adica, tot ca la porci, lor, politicienii p-uli! Ajunge, asa nu se mai poate! Trebuie sa iesim in strada, sa oprim jaful asta. PRESEDINTELE SA NU PROMULGE ACEASTA LEGE DE BUGET. Romanii cer REFERENDUM sau ALEGERI ANTICIPATE altfel va fi din nou un DECEMBRIE 1989! Nici Ceausescu nu si-a batut joc de popor asa cum o face PSD si HOTI ca dracnea care a ajuns sa conduca partidul asta candva frcventabil . Ajuns leprozerie acum. Spunem STOP, pana aici.

13 martie 2019 21:38

PSD Mincinos si ipocrit Spune ca alocatiile copiilor nu pot fi platite pentru ca presedintele a atacat la CCR legea asta mizerabila de buget prin care psd-ul mananca milioane de euro cu lopata. Daca ar fi vrut sa le mareasca copiilor alocatiile ar fi facut-o asa cum si-au marit ei salariile. BUGETUL tarii nu a fost aprobat pe 2019 dar...ai nostrii parlamentari si-au si votat si primesc incepand cu luna IANUARIE 2019 salarii cu 10 la suta mai mari! Inclusiv PENSIILE SPECIALE.

13 martie 2019 20:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.