Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La puțin timp după ce a fost difuzată știrea cu anularea mandatului de arestare pentru Sebastian Ghiță, a fost difuzată o altă bombă (unii zic șoc, alții nucleară, alții mega-știre). Cică refugiatul sau azilantul politic Sebastian Ghiță va candida pentru alegerile europarlamentare. Dar nu alături de fratele său de aventuri politico-economice Victor Viorel Ponta, cu al său partid de tip UNPR, ci pe lista partidului său de coloratură pronunțat patriotică numit PRU (Partidul România Unită). Acest partid ar fi urmat să se alieze cu ce a mai rămas din PRM, după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, și să formeze un bloc politic naționalist, condus de Bogdan Diaconu, fost și el PSD-ist mărunt și turbulent candidat la gloria politică. Încercînd să găsesc cîteva detalii în plus despre noua postură a urmăritului internațional abia scăpat din mașina de tocat a DNA-ului, am dat peste o mulțime de articole care îl prezentau ca pe un politician „curajos care a lovit la temelia noii Securități“. Să mori de rîs! Internetul suportă orice, chiar și asemenea exagerări. Sebastian Ghiță n-a lovit la nici o temelie a noii Securități. A crescut pe forța acesteia și cu ajutorul ei, a fost una dintre săgețile ei de nădejde și, tot pe barba relațiilor sale cu SRI, a devenit și parlamentar și mîna dreaptă a lui Victor Viorel Ponta. Încă nu știm dacă Sebastian Ghiță l-a anturat în permanență pe Victor Viorel Ponta în calitate de reprezentant al PSD sau de superior din partea unei alte instituții. Dar asta și profiturile sale sunt o altă poveste!

De îndată ce i-a fost anulat mandatul internațional de arestare, Sebastian Ghiță a devenit omniprezent pe canalele de știri și a anunțat că va candida de viitoarele europarlamentare. Cu ce scop?

Integral pe CotidianulComentarii

Fata lui Vadim spune ca Sebastian Ghita si PRU manjeste amintirea si imaginea tatalui ei. "Partidul România Unită (PRU) încalcă cele mai elementare reguli de bun simţ şi dovedeşte o ipocrizie dusă la extrem prezentându-se în faţa românilor ca fiind continuatorul valorilor pe care tatăl meu, Corneliu Vadim Tudor, le-a promovat şi cultivat timp de 25 de ani. Cei care l-au cunoscut pe tatăl meu, dar şi toţi românii ştiu că ar fi imposibil ca două personaje controversate, precum Sebastian Ghiţă şi Bogdan Diaconu, foşti deputaţi ai Partidului Social Democrat, să fie continuatorii valorilor Tribunului. Consider că locul celor care mint, care înşală şi îşi bat joc de inteligenţa românilor, a alegătorilor, nu este în nici un caz în Parlament, fie că este el European sau al României. Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă sunt cei care nu doar că mint cu neruşinare, dar îşi bat joc de memoria lui Corneliu Vadim Tudor, un nume care a fost şi are să fie mereu asociat cu dragostea de ţară. Dacă voi, Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă, sunteţi aşa puternici, intraţi în Parlamentul European cu numele voastre şi nu vă agăţaţi de numele unui om care nu mai este printre noi, care nu se poate apăra şi care nu ar fi permis niciodată să îi fie folosită imaginea în scop electoral în acest mod", transmite Lidia Vadim Tudor.

12 martie 2019 22:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.