Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Publicația britanică The Sun publică o amplă anchetă despre cazul Țăndărei relatând despre sutele de vile construite în localitate de gangsteri români cu bani obținuți din sclavia copiilor care erau trimiși la cerșit pe străzile din Marea Britanie.

Potrivit anchetei The Sun, peste 300 de vile au fost ridicate în localitatea Țăndărei cu bani proveniți de la sute de copii trimiși la cerșit sau furat pe străzile din Marea Britanie, fiind vorba despre minori exploatați de bande de țigani. Jurnaliștii britanici scriu că fiecare copil poate câștiga astfel 100.000 de lire sterline în 12 luni, adică 24 de milioane de lire sterline pentru întreaga rețea, în timp ce actele lor sunt folosite pentru a obține beneficii sociale din taxele plătite de contribuabilii britanici.

În 2010, coșmarul copiilor exploatați de gangsteri părea să ia sfârșit ca urmare a unei operațiuni în care au fost implicați 300 de polițiști din Scotland Yard, din România și Europol, operațiune care a dus la arestarea a 26 de lideri ai rețelei. Membrii bandei, care aveau porecle cum ar fi „milionarul”, „aghiotantul”, „regele țiganilor” și „generalul”, au fost reținuți și le-au fost confiscate bunurile, inclusiv șase case și 13 mașini scumpe și, pentru un timp, se părea că activitățile lor urmau să ia sfârșit.

Integral pe HotnewsComentarii

Paulus Bine, dar operatorul (logic, n.m.) continut în ecuatia TZIGAN (împutzit) = GANGSTER e (oarecum) neobisnuit în discursul presei "libere", nu?! Salut însa formula propusa cititorilor de catre Hotnews (pe care nu ezit sa o felicit pentru curajul civil dovedit cu acest prilej) si promit sa-mi însusesc noua norma de comunicare. Cu (deosebit) respect, Paulus

23 februarie 2019 22:22

@Dumitru Pintilie Avocati si judecatori care au schimbat incadrarea juridica

23 februarie 2019 18:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.