Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel puțin 84 de oameni au murit după ce au consumat băuturi alcoolice contrafăcute în statul Assam din nord-estul Indiei și circa 200 de persoane au fost spitalizate, a declarat sâmbătă ministrul indian al Agriculturii, transmite Reuters.

Decesele au survenit la mai puţin de două săptămâni după ce peste 100 de persoane au murit din cauza consumului de alcool contaminat în nordul Indiei.

Integral pe CotidianulComentarii

Stuart Ramsay Eu mi-am dorit să fac parte din echipa de la Backwards Broadcasting Company și am înbucat două felii autentice chiar la Masa Tăcerii cu echipa mea de la Știrile Cerești dar n-a fost să fie. Am primit doar premiul Cavalerul de Căcat și atât, acum stau acasă și bag tot ce apuc la brexit only...

24 februarie 2019 4:01

Ecce Kurrupt La Caca News Network noi nu facem din astea, Anderson Cooper poate să confirme că el nu a fost niciodată la Hotel California.

23 februarie 2019 16:38

Kuminecăturile Gemene În schimb iată ce norocos a fost un analist de la un post de televiziune din Cacalifornia care a înbucat două kuminecături autentice și a ajuns în Împărăția Kurcubeului fără să mai trebuiască să aștepte până la adânci bătrânețe... Chris Burrous și-a dorit să facă parte din echipa de la Curu News Network dar iată că de Crăcăciun a primit o adevărată surpriză: Viața Veșnică.

23 februarie 2019 13:00

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.