Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Tudor a prezentat în emisiunea „Punctul de întâlnire” ce sume au fost alocate partidelor în anul 2018. În total, au fost acordate 35,5 milioane de euro.

PSD - 20,3 milioane de euro

PNL - 9,2 milioane de euro

USR - 2,7 milioane de euro

ALDE - 2 milioane de euro

PMP - 1,3 milioane de euro

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curţii Constituţionale a României (CCR) o sesizare de neconstituţionalitate asupra legii bugetului de stat pe anul 2019.


Comentarii

Ion Vasile Adaugatzi la aceste sume si Pensiile Speciale si Salariile Nesimtzite la multzi dintre politicieni cumulate si sa vezi prostime mamaligara cat trebuie sa muncesti si sa platesti taxe si impozite....ca unul precum Mircea Draghici -Trezorier PSD-ist sa circule el si nevasta-sa in Mercedesuri noi de 80 000 Euro bucata si sa-si plateasca chiria la vila din Pipera pe 6 luni anticipat....Iar Dragnea sa calatoreasca cu ibovnica blondina cu avion privat la pescuit oceanic sau sa faca paranghelii cu lautari la Scrovistea....

24 februarie 2019 6:56

Banii alocatii de PSD partidelor politice. JAF la drumul mare. De douazeci de ori fata de 2016, mai multi bani alocati partidelor politice pentru campanie electorala! Bai urlati ca nebunii de prapadul facut de guvernul Ciolos si voi furati de 20 de ori mai mult!! De unde luati ma voi banii astia ca pentru alocatiile copiilor spuneti ca n-aveti buget si mariti deficitul Romaniei, adica pentru ei din datorie publica...'Reati ai drakului de nenorociti penali si de cozi de topor din media si tv ale altor hoti ca si voi care ati distrus tot in tara asta. Auzi la PSD! Pensii speciale platite din buget, bani aruncati in toaca politicienilor, de la buget si s-au terminat banii pentru alocatiile copiilor si celor cu dizabilitati. Dumnezeu sa va bata si pe voi si p'aia care prostesc poporul cu televizorul Antena 3 a securistului turnator voiculescu si Romania tv a hotului fugar ghita.

22 februarie 2019 22:08

REFERENDUM sau ANTICIPATE: Nu se mai poate. Si atentie! PSD-ul cu 20,3 milioane de euro anul trecut anul acesta DRACnea cu vailcov aloca PSD-ului aproape dublu! 35 milioane de euro! Bai esti nebun! Atata banet de la buget politicienilor care dorm in banca parlamentului si taie frunza la caini! Banii astia, BUGETUL TARII sunt banii tuturor romanilor platitori de impozite si taxe si un guvern responsabil trebuie sa-i directioneze acolo unde este mare nevoie! Investitii, sanatate, cultura..sa crestem gradul de civilizatie al tarii si ce vedem noi ca face acesti iresponsabili cu banii nostrii! Le da PENSII speciale la toti porcii din ograda lor si tot ca-n troaca arunca cu milioane de euro partidelor politice. Ajunge, asa nu se mai poate! Trebuie sa iesim in tara, sa oprim jaful .PRESEDINTELE SA NU PROMULGE ACEASTA LEGE DE BUGET. Romanii cer REFERENDUM sau alegeri anticipate altfel va fi din nou un DECEMBRIE 1989! Nici Ceausescu nu si-a batut joc de popor asa cum o face PSD si HOTI ca dracnea care a ajuns sa conduca partidul asta candva frcventabil . Ajuns leprozerie acum.

22 februarie 2019 21:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.